ΕΛΛΑΔΑ

«Ρίχνει το γάντι» στον Γιάννη Οικονόμου η Πόπη Τσαπανίδου

«Ρίχνει το γάντι» στον Γιάννη Οικονόμου η Πόπη Τσαπανίδου

Άμεση ήταν η απάντηση της εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Πόπης Τσαπανίδου στα όσα ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Οικονόμου νωρίτερα στην καθιερωμένη ενημέρωση των συντακτών

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Πόπη Τσαπανίδου έδωσε τη δική της απάντηση στα όσα δήλωσε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Οικονόμου για το ενδεχόμενο ενός debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. «Η κυβέρνηση δεν είναι αρνητική σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο τηλεμαχίας των πολιτικών αρχηγών», είχε πει νωρίτερα ο Γιάννης Οικονόμου.

«Αντί ο κ. Οικονόμου να μιλά αόριστα για “ανοιχτό ενδεχόμενο” ενός debate μεταξύ του κ. Μητσοτάκη και του κ. Τσίπρα, να ορίσει σήμερα κιόλας ημερομηνία. Και για εκλογές και για ντιμπέιτ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου ως απάντηση στα όσα ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Διότι», συνεχίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., «και το 2019 “ανοιχτό ενδεχόμενο” άφηνε, και πήγαμε σε εκλογές με τον ίδιο κρυπτόμενο».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των συντακτών άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ενός debate μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Επιπλέον, σε ό,τι αφορά τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, τον ορισμό του οποίου ζητάει εδώ και καιρό η αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ. Οικονόμου επεσήμανε πως «ό,τι λέει ο πρωθυπουργός το εννοεί», μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι οι εκλογές δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Και πρόσθεσε ότι η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών θα γίνει με τον πιο επίσημο τρόπο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Διαβάστε επίσης:

Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το πόθεν έσχες και την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Θεοδωρικάκος: Η εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από την Τουρκία είναι ενεργή παρά τον σεισμό

Συνάντηση Μητσοτάκη - Μεϊμαράκη στο Μέγαρο Μαξίμου