ΕΛΛΑΔΑ

Άλιμος: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον εμπρησμό σε κατάστημα επίπλων - Έριξαν μολότοφ

Άλιμος: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον εμπρησμό σε κατάστημα επίπλων - Έριξαν μολότοφ
Newsbomb.gr

Άλιμος: Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο του Newsbomb.gr από τον εμπρησμό σε κατάστημα επίπλων

Άγνωστοι επιτέθηκαν με μολότοφ κατά καταστήματος επίπλων στην παραλιακή τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/6) με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεγάλη φωτιά και το μαγαζί να γίνει παρανάλωμα του πυρός.

Από βίντεο που έχουν έρθει στο φως φαίνεται πως πρόκειται για εμπρησμό, ενώ οι πυροσβέστες ψάχνουν περισσότερα στοιχεία. Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 4:20 το πρωί και τέθηκε υπό έλεγχο χωρίς να κινδυνεύσει κανένας.

Σημειώνεται ότι το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Ποσειδώνος, απέναντι από γνωστό κλαμπ, το οποίο την ώρα του εμπρησμού ήταν κατάμεστο από κόσμο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Newsbomb.gr, οι δράστες σπάνε τη τζαμαρία του καταστήματος και πετούν τον εκρηκτικό μηχανισμό. Στην συνέχεια τρέπονται σε φυγή με μηχανάκι.

Σύμφωνα με το OPEN που επικαλείται κατοίκους της περιοχής, ακούστηκαν τουλάχιστον 5 εκρήξεις. Όταν οι κάτοικοι βγήκαν να δουν τι συμβαίνει είδαν το κατάστημα επίπλων να έχει τυλιχτεί στις φλόγες.

Αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση όπου ανέφερε ότι ένας άνδρας, μετρίου αναστήματος, με κράνος και χακί μπουφάν κατέβηκε από μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στην οποία επέβαινε μαζί με ένα ακόμη άτομο και να πέταξε εκρηκτικό μηχανισμό προς το κατάστημα. Ο δράστης στη συνέχειΑ ανέβηκε και πάλι στην μηχανή και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση μέσω της Λ. Ποσειδώνος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο μάρτυρας φέρεται να έχει καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

Από την πυρκαγιά η κυκλοφορία στο σημείο σταμάτησε και πλέον αποκαθίσταται σταδιακά, με τις αρχές να έχουν δώσει στην κυκλοφορία αρχικά την αριστερή λωρίδα, ενώ δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας παραμένουν στο σημείο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή των Εγκληματολογικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.

Σχετικές ειδήσεις