ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: 10χρονο αγόρι εκσφενδονίστηκε από το τζετ σκι - Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή του

Κρήτη: 10χρονο αγόρι εκσφενδονίστηκε από το τζετ σκι - Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή του
Eurokinissi / Φωτογραφία Αρχείου

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του 10χρονου που εκσφενδονίστηκε από το τζετ σκι στην παραλία του Μακρύ Γιαλού στην Ιεράπετρα Κρήτης. Φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση διακομίζεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο 10χρονος που τραυματίστηκε από τζετ σκι το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουλίου σε παραλία της Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από το neakriti το τζετ σκι στο οποίο επέβαινε ο 31χρονος οδηγός μαζί με τον 10χρονο προσέκρουσε σε ξύλινη κατασκευή στην παραλία του Μακρύ Γιαλού.

Το 10χρονο αγόρι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αναμένεται να διασωληνωθεί και διακομιστεί στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Πώς έγινε το ατύχημα με το τζετ σκι

Το ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 17:00 στην παραλία του Μακρύ Γιαλού. Ο 31χρονος οδηγός του τζετ σκι, είχε στα πόδια του το 10χρονο αγοράκι, όταν για άγνωστες μέχρι αυτή τη στιγμή συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και παρέκλινε της πορείας του.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά εκτινάχθηκε προς την παραλία, πέφτοντας πάνω σε ξύλινη κατασκευή, η οποία χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο επιβάτες του.

Ο 31χρονος οδηγός βρίσκεται στο νοσοκομείο Ιεράπετρας και είναι καλά στην υγεία του, όμως ο 10χρονος αναμένεται να διακομισθεί διασωληνωμένος και με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο ΠΑΓΝΗ.

Και οι δύο γονείς του 10χρονου είναι στο νοσοκομείο, ενώ τις συνθήκες του ατυχήματος διερευνούν οι αρχές.

Τέλος, στο σημείο της παραλίας στο οποίο βγήκε το τζετ σκι δεν υπήρχε κανείς λουόμενος, παρά το γεγονός ότι η παραλία του Μακρύ Γιαλού συνιστά δημοφιλή προορισμό για οικογένειες.

Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας.