ΕΛΛΑΔΑ

Ωρωπός: Βρέθηκε η 41χρονη Ισμήνη - Τα πρώτα λόγια της στους αστυνομικούς

Ωρωπός: Βρέθηκε η 41χρονη Ισμήνη - Τα πρώτα λόγια της στους αστυνομικούς

Οι αστυνομικοί βοηθήθηκαν στην έρευνα από ένα στίγμα κινητού τηλεφώνου και από δύο συγκεκριμένες κλήσεις που έγιναν, η μία με απόκρυψη η άλλη χωρίς απόκρυψη, σε πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος της γυναίκας. 

Βρέθηκε η 41χρονη Ισμήνη που είχε εξαφανιστεί από τον Ωρωπό. Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η κόρη της, «είμαι τόσο ευτυχής που η μητέρα μου δεν βρίσκεται σε κίνδυνο».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με το πρώτο φως της ημέρας βγήκαν σκυλιά της ΕΜΑΚ να κάνουν έρευνες στις περιοχές όπου θα μπορούσε να βρίσκεται η συγκεκριμένη γυναίκα. Το Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας έκαναν την έρευνα μέχρι που ενημερώθηκαν από αστυνομικούς στο Αιγάλεω ότι βρίσκεται εκεί η αγνοούμενη.

Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή, η εν λόγω γυναίκα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν επιθυμεί αυτή τη στιγμή τουλάχιστον να επιστρέψει στο σπίτι της. Ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είναι καλά στην υγεία της. Οι αστυνομικοί βοηθήθηκαν στην έρευνα από ένα στίγμα κινητού τηλεφώνου και από δύο συγκεκριμένες κλήσεις που έγιναν, η μία με απόκρυψη η άλλη χωρίς απόκρυψη, σε πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος της γυναίκας.