ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ - ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη: Μηδενικό το αλκοόλ στον Νορβηγό

Δολοφονία αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη: Μηδενικό το αλκοόλ στον Νορβηγό

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων για κατανάλωση αλκοόλ διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του Νορβηγού που δολοφόνησε τον 32χρονο αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση δολοφονίας του άτυχου αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη από τον Νορβηγό.

Ο κατηγορούμενος είχε υποστηρίξει ότι είχε θολώσει και είχε πιεί αρκετά με αποτέλεσμα να μην καταλάβει πώς μπόρεσε να σκοτώσει τον αστυνομικό.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Star, το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στον Νορβηγό είναι μηδενικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ ο Νορβηγός υποστήριζε πώς έχει πιει, μάρτυρες ανέφεραν ότι είχε πιει μόνο δύο ποτήρια μπύρας.

Όπως φαίνεται το αλκοόλ αποτελεί δευτερεύον ζήτημα καθώς ο δικηγόρος μέσω του Νορβηγού θα ισχυριστεί ότι ο εντολέας του είναι ψυχικά ασθενής. Στο σπίτι του δράστη στη Θεσσαλονίκη δεν εντοπίστηκαν φάρμακα και ούτε στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί υπάρχουν στοιχεία ότι ο 44χρονος αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα ή είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου υποστηρίζει ότι η ανεύρεση αυτή δεν είναι τόσο σημαντική για την υπόθεση.

«Μετανιώνω για όλα» – Στη φυλακή ο Νορβηγός που σκότωσε με μαχαίρι τον αστυνομικό

Ο 44χρονος δράστης μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστεός με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ενώ κατά πληροφορίες ενώπιον των δικαστικών αρχών υποστήριξε:

«Δεν θυμάμαι τι έγινε. Δεν ήθελα με τίποτα να σκοτώσω. Από τη μέρα που γεννήθηκα ζω έναν εφιάλτη και έχω κακοποιηθεί. Μου έχουν επιτεθεί για την εμφάνισή μου, επειδή είμαι διαφορετικός. Θυμάμαι μόνο τον πανικό που είχα και ότι δέχτηκα κάποια χτυπήματα. Δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που έγινε. Το μαχαίρι του είχα επειδή το προηγούμενο διάστημα είχα δεχθεί επίθεση».

Επιπροσθέτως ο δράστης κατά τη διάρκεια της απολογίας του ενώπιων των δικαστικών Αρχών φέρεται επίσης να είπε: «Μετανιώνω για όλα αλλά δυστυχώς δε μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω».

Σημειώνεται επίσης ότι ο 44χρονος, κατά πληροφορίες, μέσω του δικηγόρου του ζητά να οδηγηθεί σε ειδικό χώρο στις φυλακές ενώ θα παραμείνει στα κρατητήρια έως την προσεχή Δευτέρα.

Σχετικές ειδήσεις