ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος πέντε ανηλίκων κοριτσιών για την επίθεση που δέχθηκε 15χρονη

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος πέντε ανηλίκων κοριτσιών για την επίθεση που δέχθηκε 15χρονη

Θεσσαλονίκη: Οι αστρυνομικοί συνέλαβαν επίσης 7 από τους γονείς των ανήλικων

Πέντε ανήλικα κορίτσια συνελήφθησαν για την επίθεση με θύμα 15χρονη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για σωματικές βλάβες, συνέργεια σε αυτές και παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθερες. Αναζητείται μια ακόμη ανήλικη, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί.

Επίσης, συνελήφθησαν επτά από τους γονείς των ανηλίκων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό της 15χρονης

Το περιστατικό καταγράφηκε και σε βίντεο το οποίο μάλιστα αναρτήθηκε σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Το βίντεο απεικονίζει το 15χρονο κορίτσι να δέχεται μία γροθιά στο αριστερό της μάτι από ένα άλλο ανήλικο κορίτσι.

Το περιστατικό συνέβη όταν μία παρέα ανήλικων κοριτσιών οδήγησε τη 15χρονη πίσω από το ίντερνετ καφέ, από όπου βγήκε το θύμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τη γροθιά η 15χρονη έχασε τις αισθήσεις της, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει στο αριστερό μέρος του κεφαλιού της.

«Πήραν τη μικρή μέσα από ένα ίντερνετ καφέ και της είπαν ”έλα να σου πούμε κάτι”, την πήγαν πίσω σε μία οικοδομή, την έφτυσαν και την χτύπησαν. Έπεσε κάτω το παιδί και μετά σηκώθηκαν κι έφυγαν. Τη βρήκε ένας πιτσιρικάς, τη σήκωσε και με πήραν τηλέφωνο», τόνισε ο πατέρας της ανήλικης.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: «Με πλάκωσαν πέτρες στο σώμα και το κεφάλι» - Η τρομακτική μαρτυρία της 19χρονης

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό της 15χρονης – Ταυτοποιήθηκαν 5 ανήλικες

Θεσσαλονίκη: «Για 10 λεπτά ήταν αναίσθητος» - Τι λέει φίλος του 23χρονου που ξυλοκοπήθηκε από τράπερ