ΕΛΛΑΔΑ

Αυτό είναι το σπίτι της οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς - Εργαζόταν ως επιστάτης ο δράστης

Αυτό είναι το σπίτι της οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς - Εργαζόταν ως επιστάτης ο δράστης

Μακελειό στη Γλυφάδα - Πολυτελές και σε ήρεμο σημείο του νησιού το εξοχικό σπίτι της οικογένειας

Πολυτελές, ευρύχωρο και ακριβώς δίπλα στη θάλασσα είναι το εξοχικό σπίτι της οικογένειας Καρνέση, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόταν ως επιστάτης ο Ελ Μπουράι ή αλλιώς Άρης, ο δράστης του μακελειού στη Γλυφάδα.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το σπίτι στους Πεταλιούς διαθέτει γήπεδο τένις, μετρά πολλά τετραγωνικά μέτρα, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για κατοικία με υψηλές παροχές. Χωροθετημένο ακριβώς μέσα στο «πράσινο», σε ήρεμο σημείο του νησιού και ιδιαίτερα απομονωμένο από τα μάτια του κόσμου.

Ο Ελ Μπουράι ήταν πρώην εργαζόμενος της ναυτιλιακής εταιρείας, απ’ την οποία είχε απολυθεί, ενώ πληροφορίες τον θέλουν να εργαζόταν για χρόνια ως επιστάτης στο σπίτι της οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς.

Ο Αιγύπτιος δράστης βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτηρίου της ναυτιλιακής πλάι στην καραμπίνα με την οποία αυτοκτόνησε, πριν μπουν στις εγκαταστάσεις άνδρες της ΕΚΑΜ. Νωρίτερα είχε αφαιρέσει τη ζωή από τρεις ανθρώπους. Νεκροί από τα πυρά του Αιγύπτιου έπεσαν η αδερφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, Μαρία Καρνέση, ο διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής, Αντώνης Βλασσάκης, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την αδελφή της Μαρίας Καρνέση, και ο πρώην καπετάνιος και υπάλληλος στο λογιστήριο της εταιρείας Ηλίας Κουκουλάρης.