ΕΛΛΑΔΑ

Πατήρ Κλεομένης: Δεν γνωρίζω την οικογένεια των παλαιοχριστιανών - Δεν έχω καμία σχέση μαζί τους

Πατήρ Κλεομένης: Δεν γνωρίζω την οικογένεια των παλαιοχριστιανών - Δεν έχω καμία σχέση μαζί τους

Ο πατήρ Κλεομένης αρνήθηκε ότι γνωρίζει την οικογένεια των παλαιοχριστιανών

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πατήρ Κλεομένης αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι διατηρούσε σχέσεις με την οικογένεια των παλαιοχριστιανών που ζούσε σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία, ενώ τόνισε δεν τους γνωρίζει καν.

Συγκεκριμένα είπε ότι «δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω, ούτε εκείνον, ούτε την οικογένειά του, ούτε τα παιδιά του» και επισήμανε πως δεν γνωρίζει την 22χρονη κόρη του παλαιοχριστιανού.

«Αν ο παλαιοχριστιανός έχει πει όλα αυτά στην κατάθεσή του λυπάμαι γι' αυτόν», ανέφερε ο ίδιος για τον 47χρονο Μανώλη Καλαϊτζιδάκη. Ζήτησε να σταματήσει όλη αυτή η λασπολογία.

Παράλληλα, ο πατήρ Κλεομένης εκτροχιάστηκε κατά την ώρα που μιλούσε στον τηλεοπτικό αέρα και άρχισε να επιτίθεται στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα άλλα και στον ίδιο τον παρουσιαστή. Χαρακτηριστικά είπε πως «απαξιώ γι' αυτήν την εκπομπή», ενώ για τον Γιώργο Λιάγκα είπε το ίδιο.

Στη συνέχεια, ο πατήρ Κλεομένης υπογράμμισε πως «είμαι κανονικός ιερέας με χειροτονητήριο, με μαρτυρίες ανθρώπων. Ούτε μοναχός είμαι, ούτε ρασοφόρος».

Να σημειωθεί πως ο 47χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης μιλώντας στην ίδια εκπομπή είπε σχετικά με τον πατέρα Κλεομένη και τις πληροφορίες που τον θέλουν πατέρα του βρέφους της κόρης του: «Έχω αναφέρει και από τις τηλεοπτικές εκπομπές ότι όλοι αυτοί που το λένε αυτό θα υποστούν και τις ανάλογες συνέπειες με αγωγές. Και θα αποδείξουν στο δικαστήριο αυτό που λένε και γιατί το λένε».

Όπως είπε ο παλαιοχριστιανός Μανώλης, τον πατέρα Κλεομένη τον γνώρισε πριν από 15 χρόνια. «Έκτοκτε είχε έναν διαφορετικό δρόμο αλλά πολλά μέλη της κοινότητας τον γνώριζαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.