ΕΛΛΑΔΑ

Χρυσή Αυγή: Χτίζουν τους νέους «Σπαρτιάτες» στα καλοκαιρινά κάμπινγκ!

Χρυσή Αυγή: Χτίζουν τους νέους «Σπαρτιάτες» στα καλοκαιρινά κάμπινγκ!

Όσοι θα θελήσουν να λάβουν μέρος θα πρέπει να προετοιμαστούν τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά...

Στρατιωτικά «σκηνάκια» θα θυμίζουν οι θερινές κατασκηνώσεις της Χρυσής Αυγής που θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Στόχος τους είναι η εκπαίδευση μελών και φίλων όχι μόνο στην ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, αλλά και στις πολεμικές τέχνες, με έμφαση στο αρχαιοελληνικό παγκράτιο.

Τα camps ξεκίνησαν πριν από δέκα χρόνια διαρκούν τρεις μέρες.

Στους φετινούς προορισμούς περιλαμβάνεται η κατασκήνωση στη λίμνη Πλαστήρα (3,4 και 5/8), ενώ προγραμματίζονται μέσα στον Αύγουστο παρόμοιες δράσεις στη Βόρεια Ελλάδα, στην Αττική και στην Κρήτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα η λέξη χαλάρωση δεν θα υπάρχει!

Η απόλυτη πειθαρχία και η σκληρή εξάσκηση έχουν τον πρώτο λόγο, όχι μόνο για τους άντρες αλλά και για τις γυναίκες που θα είναι φέτος περισσότερες από τα προηγούμενα χρόνια.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντίσκηνο και στα προσωπικά τους είδη υποχρεωτική αθλητική περιβολή, που θα συνοδεύεται από μαύρα μπλουζάκια του κόμματος.

Στο ψυχαγωγικό τμήμα του κατασκηνωτικού προγράμματος περιλαμβάνονται προβολή ταινιών με εθνικοπατριωτικό ή ιστορικό περιεχόμενο, τουρνουά τάβλι, κολύμπι στη θάλασσα αλλά και μουσικό πάρτι με όλες τις τελευταίες επιτυχίες του λεγόμενου εθνικιστικού ροκ.

Θα σφίξουν κορμιά...