ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: «Συγγνώμη μάνα που είδες να πυροβολούν το γιο σου!»

Κρήτη: «Συγγνώμη μάνα που είδες να πυροβολούν το γιο σου!»

Φως στις συνθήκες της πρωτοφανούς επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (14-09-2012), στην Επισκοπή φαίνεται να ρίχνει η κατάθεση του 18χρονου νεαρού που όπως φαίνεται αποτελούσε και τον στόχο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Ε.ΛΑΣ το κίνητρο εντοπίζεται στις προσωπικές διαφορές του νεαρού χωρίς ωστόσο να έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο της ληστείας. Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα ''Πατρίς'' στο πλαίσιο της κατάθεσής του, ο νεαρός έδωσε στοιχεία που φαίνεται πως ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Η κατάθεση του οδηγεί τις έρευνες προς συγκεκριμένη κατεύθυνση με τα στοιχεία που έδωσε να ελέγχονται για το αν είναι ικανά να αποτελέσουν τους λόγους της εισβολής των άγνώστων στο σπίτι του και στον εν ψυχρώ πυροβολισμό του 18χρονου.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στους αστυνομικούς το γεγονός ότι ο 18χρονος την ώρα που μεταφερόταν με το φορείο μέσα στο νοσοκομείο ζητούσε συγγνώμη απο τη μητέρα του που είδε με τα μάτια της τον γιο της να πέφτει αιμόφυρτος απο τις σφαίρες των αγνώστων.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, ο πατέρας του νεαρού απο την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι στόχος της επίθεσης ήταν ο γιος του και οχι η ληστεία ενώ ο νεαρός τα τελευταία βράδια πριν την επίθεση προτίμησε να μεινει σπίτι του και όχι να βγει όπως συνήθιζε.