ΕΛΛΑΔΑ

Κομοτηνή: Πούλησαν τον παπαγάλο τους λόγω κρίσης

Κομοτηνή: Πούλησαν τον παπαγάλο τους λόγω κρίσης

Ζούσαν 12 χρόνια με τον παπαγάλο Ομι, η Φατμέ και ο Ισμέτ που κατοικούν στα νεόκτιστα Περδίκα στην Κομοτηνή και τον είχαν συνηθίσει σαν αναπόσπαστο μέλος της οικογένειάς τους.

Ο παπαγάλος έλεγε «μαμά» «μπαμπά», ρωτούσε «μ΄αγαπάς» ενώ επαναλάμβανε μικρές λέξεις κι όταν θύμωνε έβριζε ή μαδούσε τα φτερά του. «Είχε μάθε να τρώει τα πάντα ήταν παμφάγος» θα πει η Φατμέ που δεν μπορεί να συνηθίσει τον αποχωρισμό αφού αποφάσισαν με το άνδρα της να τον πουλήσουν λόγω της κρίσης να πληρώσουν τα φροντιστήρια της κόρης τους. Έβαλαν αγγελία και φωτογραφία του παπαγάλου στο ίντερνετ και βρέθηκε σχεδόν αμέσως ο αγοραστής που ήρθε από την Κρήτη ταξίδεψε στην άλλη άκρη της Ελλάδας για να πάρει το πουλί που όπως μας πληροφορούν ζει πολλά χρόνια.

«Η αναχώρηση του παπαγάλου έφερε κατάθλιψη, δεν μπορούσαμε να συνηθίσουμε το κενό που άφησε» λέει η Φατμέ που διατηρεί επικοινωνία με τον αγοραστή και τη σύζυγό του στο Ηράκλειο Κρήτης και μαθαίνει τα νέα για το αγαπημένο τους πουλί που είχαν επί δώδεκα χρόνια στο σπίτι τους.

Τι κρίμα!

ΠΗΓΗ Χρόνος της Κομοτηνής