ΕΛΛΑΔΑ

Για κακούργημα διώκεται η μητέρα που κακοποιούσε το ανήλικο παιδί της

Για κακούργημα διώκεται η μητέρα που κακοποιούσε το ανήλικο παιδί της

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση, η οποία συνιστά μεθοδευμένη πρόκληση έντονου σωματικού πόνου σε ανήλικο, ασκήθηκε σε βάρος 26χρονης Ρουμάνας, η οποία διαμένει στη Ρόδο, για την κακοποίηση του πεντάχρονου παιδιού της.

Όλα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας όταν γείτονες, οι οποίοι αντιλήφθηκαν πως κάτι συμβαίνει στο ανήλικο αγόρι και κάλεσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες. Αμέσως ενημερώθηκε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου και ο εισαγγελέας ανηλίκων, Κωνσταντίνος Μπούτσικος, με εντολή του οποίου οι αρμόδιες υπηρεσίες επιλήφθηκαν της υπόθεσης.

Κοινωνικοί λειτουργοί επισκέφθηκαν το υπόγειο διαμέρισμα όπου διαμένει η 26χρονη με τον αλλοδαπό, πακιστανικής καταγωγής, σύντροφό της και τα δύο της παιδιά, το πεντάχρονο αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας 2,5 ετών. Όπως διαπιστώθηκε, το αγόρι έφερε σημάδια κακοποίησης στη δεξιά πλευρά του προσώπου του (πρησμένο μάγουλο, φρύδι κ.α.) και η μητέρα συνελήφθη. Εξεταζόμενη από τους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι ο μικρός φεύγει από το σπίτι και κρύβεται. Έτσι, θέλοντας να τον …συνετίσει χειροδίκησε σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη φέρεται να έχει νοσηλευτεί, πριν από περίπου ένα μήνα, στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου.