ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Έτσι είχε φορτώσει τη νταλίκα με χασίς...

Ιωάννινα: Έτσι είχε φορτώσει τη νταλίκα με χασίς...

Σε ειδικές κρύπτες, στον χώρο των αποσκευών και του αμαξώματος του οχήματος, είχε τοποθετήσει ο 32χρονος οδηγός της νταλίκας, τα 118 δέματα χασίς, πιστεύοντας ότι θα καταφέρει να φτάσει στον προορισμό του.


Όμως δεν είχε υπολογίσει τους αστυνομικούς ελέγχους.

Η σύλληψη του επετεύχθη στο πλαίσιο μεθοδικής αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς.

Ειδικότερα, το πρωί της Τετάρτης, στο Καλπάκι Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί, ακινητοποίησαν φορτηγό (νταλίκα), με αλβανικές πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο οδηγούσε ο 32χρονος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα σε κρύπτες, στον χώρο των αποσκευών και του αμαξώματος του οχήματος, 118 δέματα που περιείχαν κάνναβη βάρους 158,9 κιλών.

Επίσης, κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα, καθώς και το φορτηγό, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την πλήρη διερεύνηση της εγκληματικής δράσης του 32χρονου και τον εντοπισμό τυχόν άλλων εμπλεκομένων.

Πηγή: epiruspost.gr