Tο φως της Ανάστασης να γίνει η «πυξίδα» μας για ένα καλύτερο αύριο...

Για μια ακόμη χρονιά η Ελλάδα γιορτάζει την Ανάσταση του Κυρίου και το Πάσχα, αντιμετωπίζοντας τη... μόνιμη απειλή και τον εκβιασμό της πτώχευσης, όπως αυτή εκφράζεται από τους δανειστές και τους εκπροσώπους τους, που εξακολουθούν να απαιτούν την απόλυτη υποταγή της πατρίδας μας.
Tο φως της Ανάστασης να γίνει η «πυξίδα» μας για ένα καλύτερο αύριο...
2'

ΤΟ NEWSBOMB.GR ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Και είναι πιο επιτακτική από ποτέ η αναγκαιότητα, τούτες τις στιγμές που η νέα κυβέρνηση δείχνει ένα στίγμα διαφορετικό και κινείται σε μια κατεύθυνση διαπραγμάτευσης που δεν μας είχαν συνηθίσει οι εκπρόσωποι - υπηρέτες των μνημονίων, να συστρατευτούμε ως λαός και με μια φωνή, όλοι μαζί, να δώσουμε τη μητέρα των μαχών για ένα καλύτερο αύριο.

Με στόχο να ανακτήσει η πατρίδα μας την εθνική της κυριαρχία και οι Ελληνες να δουν -επιτέλους- το φως το αληθινό και όχι το σκοτάδι της ψευτιάς και της μιζέριας, του τρόμου και του φόβου, που μας σέρβιραν επί σειρά ετών οι ανθέλληνες πολιτικοί που συμμετείχαν στις μνημονιακές κυβερνήσεις.

Το Αναστάσιμο φως ας φωτίσει τις ψυχές όλων μας και κυρίως εκείνων που κρατούν τώρα την τύχη και το μέλλον του ελληνικού λαού στα χέρια τους...

Ας ευχηθούμε να τους δώσει τη δύναμη που απαιτείται και να τους βοηθήσει να δουν τον ένα και μόνο δρόμο προς την έξοδο απο μια μακροχρόνια κρίση που οδήγησε στην καταστροφή την πατρίδα μας και εκατομμύρια Ελλήνων.

Και ας ελπίσουμε, το μάθημα που έδωσε και το μήνυμα που έστειλε ο ελληνικός λαός, μετά από τόσα δεινά που υπέστη από την υποταγή των μνημονιακών κυβερνήσεων στα συμφέροντα του ΔΝΤ και των Γερμανών, σε εκείνους που τα υπηρέτησαν -αγνοώντας τον επιδεικτικά- να συνεχίσει να αποτελεί μέχρι τέλους, μέχρι επίτευξης των στόχων, τη μοναδική πυξίδα καθοδήγησής τους, ώστε να επιτευχθεί η ολική επαναφορά και να αρχίσει η ανοικοδόμηση της χώρας και η άμεση βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των Ελλήνων.

Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αυτό το γνωρίζουν άπαντες. Θα απαιτηθούν πολλές και σίγουρα σκληρές μάχες, να ορθώσουμε ανάστημα, να κοιτάξουμε στα μάτια τον «εχθρό», να πολεμήσουμε το... κακό, εντός και εκτός της πατρίδας, να συγκρουστούμε, να ανατρέψουμε και να ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία...

Ομως, τα πρώτα δείγματα γραφής γεννούν ελπίδες βάσιμες για ένα πραγματικά καλύτερο αύριο.

Η Ανάσταση που επιζητά εδώ και χρόνια ο λαός μας, ίσως βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ...

Το Newsbomb.gr σας εύχεται Χρόνια Πολλά και καλά.

Καλό Πάσχα...

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή