ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζει αξιωματικός της τροχαίας - Θα σκοτωνόταν ακόμη κι αν φορούσε ζώνη!

Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζει αξιωματικός της τροχαίας - Θα σκοτωνόταν ακόμη κι αν φορούσε ζώνη!

Αποκαλύπτει μεταξύ άλλων αξιωματικός της Τροχαίας: Η ιλιγγιώδης ταχύτηταμε την οποία έτρεχε το τζιπ, ακόμη κι αν ο οδηγός του Παντελής Παντελίδης φορούσε ζώνη, δεν θα μπορούσε να του αλλάξει την πορεία προς τον θάνατο.

Ο θάνατος παραμόνευε στην κλειστή στροφή που οδηγεί στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Η ταχύτητα με την οποία έτρεχε το μαύρο τζιπ εκτιμάται –με τα μέχρι τώρα δεδομένα στα 100 με 150 χιλιόμετρα – δεν άφηνε επιλογές για αλλαγή πορείας από το μοιραίο.

Όπως ισχυρίζεται αξιωματικός της Τροχαίας στον Ελεύθερο Τύπο, «ο οδηγός και η 30χρονη συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνες. Τις είχαν “πατημένες”, δηλαδή δεμένες πίσω από την πλάτη. Ο μόνος επιβάτης που φορούσε είναι η 21η χρονη, η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και τραυματίστηκε ελαφρώς. Οι αερόσακοι άνοιξαν κανονικά. Ακόμα και να φορούσε ζώνη ασφαλείας, ο Παντελίδης δεν θα μπορούσε να σώσει τη ζωή του. Τραυματίστηκε θανάσιμα από λαμαρίνες. Το τζιπ έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, το ακριβές ύψος της οποίας θα το μάθουμε από την πραγματογνωμοσύνη. Η στροφή είναι γνωστή για την επικινδυνότητά της. Είναι πολύ κλειστή και έχουν γίνει και άλλα ατυχήματα, όχι όμως θανατηφόρα».

Η 30χρονη κοπέλα που καθόταν δίπλα του νοσηλεύεται με βαριά τραύματα στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Η 21η χρονη η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο σε καλύτερη κατάσταση αλλά η κοπέλα έχει υποστεί σοκ.

Τώρα, οι αξιωματικοί της Τροχαίας αναμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν επιπλέον φως στις ακριβείς συνθήκες που οδήγησε τον 33χρονο τραγουδιστή καρφωτά στον θάνατο, πνίγοντας στο πένθος την οικογένεια του και τους δικούς του ανθρώπους.

Σημαντικές θα κριθούν και οι καταθέσεις των δύο γυναικών. Πάντως, μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης (18/02/2016) αυτό δεν είχε καταστεί δυνατό εξαιτίας της κατάστασης της υγείας τους.

Σχετικές ειδήσεις