Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Καταγγελία για ομαδικό βιασμό ανήλικης με νοητική υστέρηση

Newsbomb

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Καταγγελία για ομαδικό βιασμό ανήλικης με νοητική υστέρηση

Στην καταγγελία προχώρησαν οι γονείς του 16χρονου κοριτσιού.

Η υπόθεση είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητη κι έτσι την αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές αρχές της Αλεξανδρούπολης με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ομαδικό βιασμό ανήλικης.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι γονείς της 16χρονης, που είναι μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας της Αλεξανδρούπολης, απευθύνθηκαν στην Αστυνομία όταν θορυβήθηκαν από μηνύματα που είδαν στο κινητό της, από τα οποία προέκυπτε ερωτική προσέγγιση της ανήλικης, που έχει διαγνωσμένη αναπηρία 67%.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την καταγγελία προσήχθησαν δύο άτομα στη Διεύθυνση Αστυνομίας, οι αποστολείς των εν λόγω μηνυμάτων, οι οποίοι παραδέχθηκαν την ερωτική συνεύρεση με τη 16χρονη σε εγκαταλειμμένο κτίριο, όμως ισχυρίστηκαν ότι έγινε με τη συναίνεσή της, ενώ συμμετείχαν και άλλοι δύο, ένας εκ των οποίων είναι επίσης ανήλικος.

Εν τω μεταξύ, η ανήλικη φέρεται να παραδέχθηκε τη συνεύρεση, ωστόσο αδυνατεί, δεδομένης της νοητικής κατάστασής της, να δώσει κατάθεση από την οποία να προκύπτει εάν πρόκειται ή όχι για ομαδικό βιασμό. Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, μη ικανά να στοιχειοθετήσουν τον βιασμό, οι δύο προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ θα ακολουθήσουν τοξικολογικές εξετάσεις της ανήλικης, προκειμένου να βεβαιωθεί ή αποκλειστεί πιθανή χρήση φαρμάκων κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved