ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξανδρος Σταματιάδης: Το «τελευταίο αντίο» στον επιχειρηματία (pics)

Αλέξανδρος Σταματιάδης: Το «τελευταίο αντίο» στον επιχειρηματία (pics)

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τηνΆνδρο, πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κηδεία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», το πρωί της Παρασκευής (20/04/2018).

Συγγενείς και φίλοι βρίσκονται στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου στη Χώρα της Άνδρου για το «τελευταίο αντίο» στον επιχειρηματία.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να πραγματοποιηθούν δωρεές στην Καΐριο Βιβλιοθήκη, στον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου και στο Εμπειρίκιο Γηροκομείο και Νοσοκομείο Άνδρου.

stamatiadhs khdeia

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ GALLERY TOY NEWSBOMB.GR ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μετά από 19 ημέρες άνισης μάχης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» ο άτυχος επιχειρηματίας υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης είχε παρουσιάσει οίδημα στον εγκέφαλο το οποίο δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί φαρμακευτικά καθώς υποστηριζόταν και η νεφρική του λειτουργία.

Υπενθυμίζεται πως ο επιχειρηματίας είχε υποβληθεί σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα πολύ σοβαρά τραύματα που έφερε ενώ οι γιατροί είχαν εκφράσει από την αρχή την ανησυχία τους και για την επιπλοκή που παρουσίασε.

Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης

Ήταν 05:30 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, όταν ο Αλέξανδρος Σταματιάδης και η σύζυγός του ξύπνησαν στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, στην Κηφισιά, βλέποντας μπροστά τους δύο άγνωστους εισβολείς.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας αντέδρασε και ήρθε σε συμπλοκή με έναν από τους δύο δράστες.

Σύμφωνα με τα όσα είχε πει η σύζυγός του στους αστυνομικούς, ο ένας από τους ληστές τον χτύπησε με ένα σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι, αλλά εκείνος συνέχισε να παλεύει με το ληστή. Τότε είδε ξαφνικά τον δεύτερο κουκουλοφόρο, που κρατούσε το πιστόλι, να σημαδεύει και να πυροβολεί τον σύζυγό της στην πλάτη.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες που έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 52χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Γ. Γεννηματάς», όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή καθώς οι σφαίρες είχαν πλήξει ζωτικά του όργανα (ήπαρ, δεξί νεφρό, πνεύμονας).

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στις Ένοπλες δυνάμεις για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο – Έτσι θα «χτυπήσουν» οι Τούρκοι

«Παζάρια» από την Τουρκία – Ανταλλαγή των δύο Ελλήνων με τους οκτώ Τούρκους ζητά ο Ερντογάν

Σχετικές ειδήσεις