ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός στη Λευκάδα: Η σέξι Βραζιλιάνα, τα 200.000 ευρώ και το ένοχο μυστικό!

Πανικός στη Λευκάδα: Η σέξι Βραζιλιάνα, τα 200.000 ευρώ και το ένοχο μυστικό!

Σάλο έχει προκαλέσει το ένοχο μυστικό που έκρυβε μία Βραζιλιάνα – Μετά την αποκάλυψη η σέξι γυναίκα έφυγε άρον – άρον από τη Λευκάδα

Ο εξωτικός «αέρας» που έβαλε μέσα στο σπίτι του στο νησάκι Κάλαμος Λευκάδας ένας 61χρονος τον... πήρε και τον σήκωσε, καθώς η 37χρονη Βραζιλιάνα που είχε προσλάβει ως οικιακή βοηθό τον άφησε ταπί!

Έξαλλος ο ιδιοκτήτης πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακτίου - Βόνιτσας, όπου κατήγγειλε την κλοπή 200.000 ευρώ από το σπίτι του, κατονομάζοντας ως ένοχη την εντυπωσιακή γυναίκα από τη Βραζιλία, στην οποία είχε αναθέσει να καθαρίζει.

Όπως είπε, η γυναίκα δεν του είχε δείξει πως είχε άλλες προθέσεις, αφού από την πρώτη στιγμή ήταν ευγενική και χαμηλών τόνων. Στην πορεία, έπειτα δηλαδή από κάποιες εβδομάδες, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και της άφηνε τα κλειδιά του σπιτιού όταν εκείνος έφευγε για τη δουλειά του.

Σύμφωνα με την Espresso, έπειτα από μερικές ημέρες, η γοητευτική Βραζιλιάνα - που προφανώς είχε συνεργούς με τους οποίους σχεδίαζαν για αρκετό καιρό την κλοπή- έκανε το σπίτι φύλλο και φτερό.

Η κρυψώνα στη ντουλάπα

Ενδεχομένως να είχε βρει από πριν την κρυψώνα μέσα στη ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας του 61χρονου και να περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δράσει.

Άρπαξε το ιλιγγιώδες ποσό και έπειτα έβαλε τα πάντα στη θέση τους, έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης να μην καταλάβει αμέσως την κλοπή κι εκείνη να κερδίσει χρόνο για να εξαφανιστεί από το νησί. Σε χρόνο μηδέν είχε συμμαζέψει τα πάντα και έγινε καπνός.

Όαν ο 61χρονος επέστρεψε στο σπίτι και δεν βρήκε τη μελαχρινή 37χρονη να τον περιμένει, άρχισαν να μπαίνουν ψύλλοι στ' αυτιά του.

Πήγε κατευθείαν στην κρυψώνα και διαπίστωσε με τρόμο ότι οι οικονομίες που έκανε μια ολόκληρη ζωή είχαν κάνει φτερά.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή εις βάρος της Βραζιλιάνας, η οποία αναζητείται.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη – σοκ για την οικογενειακή τραγωδία στο Ναύπλιο

Ανατριχιαστική αποκάλυψη: «Με βίαζε καλόγρια από τα 12 – Σήμερα γνώρισα την 62χρονη κόρη μου» (pics-vid)

Σχετικές ειδήσεις