ΚΥΠΡΟΣ

Δεν έχει τέλος η φρίκη στην Κύπρο: 7 τα θύματα του serial killer – Ανάμεσά τους και δύο παιδιά

Δεν έχει τέλος η φρίκη  στην Κύπρο: 7 τα θύματα του serial killer – Ανάμεσά τους και δύο παιδιά
Πώς ομολόγησε κάθε φρικιαστική του πράξη
AP Photo

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου της Κύπρου, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης ομολόγησε στους ανακριτές άλλες δύο δολοφονίες που διέπραξε - Πώς «έσπασε» και αποκάλυψε και τα υπόλοιπα εγκλήματα - Η μαύρη λίστα θανάτου

Οι ανακριτές κατάφεραν με μεθοδικό τρόπο να παραδεχθεί τις ειδεχθείς πράξεις του και κατάφεραν να του αποσπάσουν ομολογία για τις φρικαλέες πράξεις του.

Η μεθοδική έρευνα της υπόθεσης αλλά και ο τρόπος που χρησιμοποίησαν οι ανακριτές κατάφεραν να «σπάσουν» τον «Ορέστη» που αποκάλυψε τελικά ότι τα θύματα του ήταν τελικά επτά. Πέντε γυναίκες και δύο παιδιά.

Όπως αναφέρει το sigmalive.gr, η ψυχολογία του 35χρονου μετά τη δικάσιμο ήταν αυτά που οδήγησαν τελικά στην τελική ομολογία, αν και κρίνεται ως «μη εύκολος άνθρωπος», από τους αρμοδίους που χειρίστηκαν την υπόθεση. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ανακριτές της Αστυνομίας αντίκρυσαν έναν καταρρακωμένο «Ορέστη» μετά την ολοκλήρωση της δικασίμου.

Πώς άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι

Ο λοχαγός μετά την υπόδειξη σημείου που βρέθηκε πτώμα γυναίκας από το Νεπάλ, το απόγευμα της Μ. Πέμπτης ομολόγησε πως σκότωσε ακόμα δυο γυναίκες, μητέρα και κόρη από τη Ρουμανία.

Συγκεκριμένα μετά την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για το φόνο της Maricar Valdez Arquila από τις Φιλιππίνες ο 35χρονος, ύστερα από ανάκριση, ομολόγησε στους ανακριτές της υπόθεσης τη διάπραξη και άλλων εγκλημάτων.

Συγκεκριμένα, παραδέχθηκε το φόνο της Maricar και ομολόγησε τη διάπραξη άλλων δύο υποθέσεων φόνου με τρία θύματα.

Για την υπόθεση της Ορούντας παραδέχθηκε ότι πρόκειται για Νεπαλέζα ή Ινδή, την οποία σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, χωρίς να προσδιορίσει ακριβώς το χρόνο. Υπέδειξε τον χώρο που την έθαψε, ένα λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα. Το πτώμα εντοπίστηκε σε λάκκο.

Για τη δεύτερη νέα υπόθεση ομολόγησε ότι διέπραξε άλλο ένα διπλό φόνο, μιας μητέρας και της ανήλικης κόρης της από τη Ρουμανία.

Δείτε ποια είναι τα επτά θύματά του στην παρακάτω Gallery:

Συνεχίζονται οι έρευνες στη λίμνη του Ξυλιατού

Σήμερα ο 35χρονος αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στο Δικαστήριο για έκδοση νέου διατάγματος κράτησής του.

Την ίδια ώρα, μεγάλη επιχείρηση θα πραγματοποιηθεί στη λίμνη του Ξυλιάτου, όπου ο κατά συρροή δολοφόνος ισχυρίζεται πως έριξε τη σορό της 6χρονης κόρης της Marry Rose, Siera, με τη χρήση σκαφάνδρου, όπου δύτης της ΕΜΑΚ, θα εισέλθει εντός της λίμνης για νέες έρευνες.

Με πληροφορίες από: sigmalive.com, offsite.com.cy, reporter.com.cy

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Φορούσε μέικ απ για 50 χρόνια ανελλιπώς - Δείτε τι έγινε όταν το έβγαλε!

Κώστας Καραμανλής: Χαμός με τη φωτογραφία που «ανέβασε» - Ζήτησε συγγνώμη! (pics)

Σχετικές ειδήσεις