Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Θεσσαλονίκη: Χαμός στα απογευματινά μπουζούκια - Ουρές και θερμομέτρηση (vid)

Newsbomb

Λίγο μετά τη δύση του ηλίου την Παρασκευή ο Νίκος Βέρτης ανέβηκε στη σκηνή γνωστού νυχτερινού κέντρου στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας μια γεύση από το πώς μπορούν να λειτουργήσουν τα μπουζούκια στην εποχή του κορονοϊού.

Από νωρίς το απόγευμα, έξω από το μαγαζί δημιουργήθηκαν ουρές, με τους φαν του Νίκου Βέρτη να δίνουν ραντεβού στα απογευματινά μπουζούκια. Κόσμος, φορώντας στα καλά του, στάθηκε στην ουρά, περιμένοντας να θερμομετρηθεί προκειμένου να μπει μέσα στο μαγαζί.

Σύμφωνα με το seleo, σε όλα τα τραπέζια και τους κοινόχρηστους χώρους υπήρχε αντισηπτικό και οι υπάλληλοι του κέντρου φορούσαν μάσκες. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η χωρητικότητα του καταστήματος αγγίζει τα 1.700 άτομα, αλλά λόγω νέων κανονισμών, στο κατάστημα βρίσκονταν 550 άτομα.

Οι θαμώνες κάθισαν στις θέσεις του και το πρόγραμμα ξεκίνησε. Ο Νίκος Βέρτης βγήκε στη σκηνή, χαμογελαστός, στέλνοντας το δικό του μήνυμα. Ο τραγουδιστής ζήτησε ευγενικά από τους θαμώνες να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας για να διασκεδάσουν. «Θέλω να σας παρακαλέσω να διασκεδάσετε όπως μπορείτε και όπως νιώθετε, αλλά να μην ξεχνάμε τα μέτρα ασφαλείας. Θα περάσει κι αυτό», είπε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις: Έρχεται έξτρα «δώρο» σε χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε