Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με μαθητές στη Λέσβο (Pics&Vid)

Newsbomb

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης (20/11), στο 11ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδικής αρτηρίας Μυτιλήνης – Καλλονής.

Ταξί στο οποίο επέβαιναν τρεις μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Μυτιλήνης, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με μικρό φορτηγάκι, με το οποίο προσπάθησε να μπει στο οδόστρωμα, βγαίνοντας από παρακείμενο συνεργείο.

Το ταξί είχε κατεύθυνση προς την Καλλονή, για να μεταφέρει τους τρεις μαθητές στην Αρίσβη και το Σκουτάρο.

Στο 11ο χιλιόμετρο, το φορτηγάκι έβγαινε από το συνεργείο που βρισκόταν στη δεξιά πλευρά του δρόμου και ο οδηγός του προσπάθησε να περάσει στο απέναντι ρεύμα, για να κατευθυνθεί στη Μυτιλήνη.

Ο οδηγός του ταξί αντιλήφθηκε το φορτηγάκι έγκαιρα και προσπάθησε με φρενάρισμα και με ελιγμό να αποφύγει τη σύγκρουση, πράγμα το οποίο τελικά δεν κατάφερε.

Από τους τρεις μαθητές που επέβαιναν στο ταξί, τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι μόνο ο ένας – χωρίς να διατρέχει κίνδυνο – ενώ οι άλλοι δύο μαθητές είχαν ελαφρά τραύματα.

Χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς, ήταν και οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων.

Στο σημείο της σύγκρουσης έσπευσαν άμεσα άνδρες της Τροχαίας Μυτιλήνης, του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι συνέδραμαν από κοινού, στην αντιμετώπιση του ατυχήματος.

Πηγή: lesvosnews,gr