Καιρός - Κλέαρχος Μαρουσάκης: Πώς θα κάνουμε Πάσχα

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης εξηγεί πως με βροχές θα ξεκινήσει η Μεγάλη Εβδομάδα
Καιρός - Κλέαρχος Μαρουσάκης: Πώς θα κάνουμε Πάσχα
1'

Όσο οι μέρες για το Πάσχα λιγοστεύουν τόσο η αγωνία εντείνεται για τον καιρό που θα δούμε στις Πασχαλινές διακοπές. Ωστόσο, τα νέα δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστα για όσους προετοιμάζονται για πρώτα τους μπάνια στην παραλία.

Πιο συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης μίλησε για τον καιρό τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα με τα στοιχεία σιγά - σιγά να «κλειδώνουν». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο καιρός θα είναι άστατος, ενώ η θερμοκρασία θα κινείται μεταξύ 23 και 26 βαθμούς Κελσίου. Αύριο μία νέα διαταραχή περνά από τα δυτικά και καθαρίζει την ατμόσφαιρα.

Οι συνθήκες θα είναι ήπιες την Παρασκευή και το Σάββατο, με μία νέα διαταραχή να έρχεται από την Κυριακή που θα φέρει βροχές τη Μ. Δευτέρα, και ρίχνοντας λίγο τη θερμοκρασία. Από τη Μ. Τετάρτη, όπου θα έρθουν πιο οργανωμένες διαταραχές που φέρνουν περισσότερες βροχες προς τη δυτική, βόρεια και κεντρική Ελλάδα.

Μάλιστα, αυτές οι κακοκαιριες φαίνεται να διατηρούνται έως και την Κυριακή του Πάσχα, όπου αναμένονται μπόρες και βροχές προς τα δυτικά και βόρεια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή