ΕΛΛΑΔΑ

Καραμπόλα με νταλίκα στην ΕΟ Αθηνών-Λαμίας

Καραμπόλα με νταλίκα στην ΕΟ Αθηνών-Λαμίας

Μεγάλη καραμπόλα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 09:00 το πρωί της Τετάρτης (22/10/2014) στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Όλα συνέβησαν στο ύψος της Αττικής Οδού όταν οδηγός νταλίκας έριξε το όχημα στο διάζωμα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καραμπόλα οχτώ οχημάτων, ενώ σακιά με αλεύρι που μετάφερε το φορτηγό έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητα.

11

Από το τροχαίο έχουν τραυματιστεί ελαφρά δύο άτομα. Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και άνδρες της Πυροσβεστικής, για τυχόν απεγκλωβισμό οδηγών. Ωστόσο, ευτυχώς, από τη σύγκρουση δεν υπήρξε εγκλωβισμένος.

12

Έριξα το όχημα στο κράσπεδο για μην θρηνήσουμε θύματα

Σύμφωνα με τον οδηγό της νταλίκας λίγο πριν από το ατύχημα παρατήρησε πως υπήρξε πρόβλημα στο σύστημα πέδησης του οχήματος. «Έριξα τη νταλίκα στο κράσπεδο δεξιά του δρόμου για να μην θρηνήσουμε θύματα» ανέφερε χαρακτηριστικά λίγη ώρα μετά την καραμπόλα.

Στο τροχαίο ενεπλάκη και σχολικό λεωφορείο

Σχολικό λεωφορείο το οποίο, ευτυχώς, δεν μετέφερε μαθητές εκείνη την ώρα ενεπλάκη στο τροχαίο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου δεν έχει τραυματιστεί.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο

Αυτή την ώρα στο σημείο παρατηρείται κυκλοφοριακό "έμφραγμα" με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρά χιλιομέτρων, καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο στην αριστερή λωρίδα στο ύψος του τροχαίου.

Υπενθυμίζεται, ότι το νέο τροχαίο, στο οποίο "πρωταγωνιστεί" για άλλη μία φορά νταλίκα έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά την τραγωδία στην Εγνατία Οδό.

Διαβάστε επίσης:

Εγνατία – Καραμπόλα: Επί 23 χλμ χωρίς φρένα κινούνταν η νταλίκα

Καραμπόλα στην Εγνατία: Απανθρακωμένος ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου

Καραμπόλα στην Εγνατία Οδό: Επιχείρηση απεγκλωβισμού επιβατών