ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον δεν θα πάνε στα γενέθλια της μικρής Λίλιμπετ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον δεν θα πάνε στα γενέθλια της μικρής Λίλιμπετ
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ θα επισκεφθούν το Κάρντιφ το Σάββατο
ASSOCIATED PRESS

Απόντες από τα πρώτα γενέθλια της μικρής Λίλιμπετ φέρεται ότι θα είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ θα επισκεφθούν το Κάρντιφ το Σάββατο (4/6) στο πλαίσιο των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, ενώ ο Χάρι και η Μέγκαν θα «συναντήσουν τη βασίλισσα καθώς γιορτάζουν τα πρώτα γενέθλια της Λίλιμπετ».

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα συναντήσουν καλλιτέχνες και πλήρωμα που συμμετέχουν σε μια ειδική συναυλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Κάστρου του Κάρντιφ, επιβεβαίωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Το ζευγάρι θα δει τις πρόβες και θα συναντήσει μερικούς από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στους εορτασμούς, συμπεριλαμβανομένων των Bonnie Tyler και Owain Wynn Evans, σύμφωνα με την Daily Mail.

Εν τω μεταξύ, η βασίλισσα Ελισάβετ αναμένεται να συναντήσει την κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, σε γιορτή στο Frogmore Cottage, όπου θα μένει το ζευγάρι με αφορμή το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Η 96χρονη μονάρχης, από την οποία πήρε το όνομά της η Λίλιμπετ, είναι πιθανό να χάσει το αγαπημένο της αθλητικό γεγονός, τις ιπποδρομίες Derby στο Epsom, για τα γενέθλια της μικρής.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά στη βασιλεία της που θα χάσει το Epsom Derby, με την πρώτη όταν ήταν σε κρατική επίσκεψη στη Σουηδία το 1956 και μια άλλη όταν βρέθηκε στη Γαλλία για την 40ή επέτειο της D-Day το 1984. Η πριγκίπισσα Άννα, θα εκπροσωπήσει τη βασιλική οικογένεια στο Epsom Derby.

Τα νέα για το ταξίδι του Ουίλιαμ και της Κέιτ στο Κάρντιφ έρχονται εν μέσω αναφορών ότι ο δούκας του Κέιμπριτζ και ο αδελφός του εργάζονται για τη βελτίωση του δεσμού τους με τακτικές βιντεοκλήσεις και μηνύματα.

Ο Χάρι και η Μέγκαν σύμφωνα με πληροφορίες θα λάβουν μέρος στη λειτουργία των ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου την Παρασκευή 3 Ιουνίου μετά το Trooping the Color την Πέμπτη 2 Ιουνίου - αλλά δεν θα εμφανιστούν στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ με ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο πρίγκιπας Άντριου επίσης δεν θα εμφανιστεί στο μπαλκόνι.