ΚΟΣΜΟΣ

Μυστηριώδης θάνατος Βρετανού: Βρέθηκε με μια μαύρη σακούλα στο κεφάλι

Μυστηριώδης θάνατος Βρετανού: Βρέθηκε με μια μαύρη σακούλα στο κεφάλι
Νεκρός άνδρας βρέθηκε σε σπίτι στην Καμπότζη
Associated Press / φωτογραφία αρχείου

Η αστυνομία ερευνά τον μυστηριώδη θάνατο ενός Βρετανού πατέρα που βρέθηκε νεκρός από τη σύζυγό του στο σπίτι τους στην Καμπότζη.

Τον μυστηριώδη θάνατο ενός Βρετανού πατέρα, τον οποίο βρήκε νεκρό η σύζυγός του, ερευνά η αστυνομία. Πρόκειται για άνδρα που βρέθηκε στο σπίτι του στην Καμπότζη με μία μαύρη σακούλα στο κεφάλι.

Ο Jonathan Stock, 34 ετών, από το Newcastle, φέρεται να είχε μείνει στο σπίτι και να κοιμόταν, ενώ η σύζυγός του Meiling, 39 ετών, και τα δύο μικρά παιδιά τους είχαν φύγει για το σχολείο, στις 30 Νοεμβρίου γύρω στις 6.15 π.μ.

Όταν η γυναίκα του επέστρεψε στο σπίτι τρεις ώρες αργότερα, βρήκε τον Jonathan νεκρό στην πόρτα του σπιτιού τους.

Η Meiling είπε στην αστυνομία ότι τον βρήκε με μια μαύρη πλαστική σακούλα στο κεφάλι, την οποία αφαίρεσαι και διαπίστωσε ότι είναι νεκρός. Η αστυνομία που ερεύνησε το σπίτι βρήκε τη μαύρη σακούλα δίπλα στο πτώμα.

Αστυνομικός που ερευνά την υπόθεση, είπε: «Ο κ. Stock βρέθηκε νεκρός από τη σύζυγό του στο σπίτι. Εξετάζουμε προσεκτικά την υπόθεση. Οι ανακριτές μας θα πάρουν καταθέσεις κι από άλλα άτομα που γνώριζαν τον νεκρό. Θα βρούμε την αληθινή αιτία θανάτου. Προς το παρόν έχουμε μόνο την κατάθεση ενός μάρτυρα.»

Η αστυνομία απέκλεισε την περίπτωση να πρόκειται για αυτοκτονία και οι αρχές κλήθηκαν να διερευνήσουν περισσότερο την υπόθεση μετά τις εικασίες για τον θάνατό του.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι υπήρχαν «ασυνέπειες» μεταξύ των λεγομένων της συζύγου του στην αστυνομία και των όσων είπε στους δημοσιογράφους. Δεν ήταν σαφές πού βρισκόταν ο Jonathan όταν εκείνη έφυγε, ενώ η ίδια είπε σε έναν δημοσιογράφο ότι έφτιαχνε πρωινό.

Οι γείτονες είπαν επίσης ότι το ζευγάρι «ερχόταν συχνά σε σύγκρουση» και ότι είχαν «διαφωνία» το προηγούμενο βράδυ.

Ο Κο Σουν Κάινγκ, διευθυντής του Γραφείου Σοβαρών Εγκλημάτων, είπε ότι η αστυνομία εξετάζει επίσης εάν ο Jonathan υπέστη καρδιακή προσβολή. Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας. «Δεν γνωρίζω ακόμη την αιτία θανάτου γιατί δεν έχω λάβει την αναφορά από την περιφέρεια. Πήγα στο σημείο για να παρατηρήσω τους ερευνητές να εργάζονται», είπε ο Κάινγκ.

Μιλώντας με την αστυνομία, η Meiling είπε ότι είχε αφήσει τον άντρα της μόνο στην κρεβατοκάμαρα. «Ξύπνησα το παιδί μου και πήγαμε στο σχολείο. Ο άντρας μου ζήτησε να κοιμηθεί περισσότερο. Μετά το σχολείο πήγα να φάω χυλοπίτες στην αγορά. Όταν έφτασα στο σπίτι γύρω στις 9:20, είδα τον άντρα μου νεκρό στην πόρτα», είπε στην κατάθεσή της.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τώρα περισσότερους μάρτυρες, καθώς έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες μόνο από τη σύζυγό του, η οποία ήταν η τελευταία που είδε τον Jonathan ζωντανό.

Διαβάστε ακόμα:

Φρίκη στη Γαλλία: Νεκρά μωρά βρέθηκαν μέσα σε καταψύκτη

Μπρονξ: Νεκρός εντοπίστηκε ο ηθοποιός Frank Vallelonga Jr.

ΗΠΑ: Νεκροί και καταστροφές από ανεμοστρόβιλους στην Αλαμπάμα