ΚΟΣΜΟΣ

Μπάρμπι-Οπενχάιμερ: Η συνταξιούχος καθηγήτρια που έγινε viral - «Νομίζουν ότι κάνω πλάκα»

Μπάρμπι-Οπενχάιμερ: Η συνταξιούχος καθηγήτρια που έγινε viral - «Νομίζουν ότι κάνω πλάκα»
AP

 Η γυναίκα με το όνομα Μπάρμπι-Οπενχάιμερ έχει γίνει Viral

Viral έχει γίνει μία 68χρονη από τη Μασαχουσέτη, η οποία ονομάζεται Μπάρμπαρα «Μπάρμπι» Οπενχάιμερ. Πρόκειται για πρώην καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και γιαγιά 5 εγγονιών, η οποία άθελά της βρέθηκε στο επίκεντρο, λόγω της παγκόσμιας φρενίτιδας με τις ταινίες «Oppenheimer» και «Barbie».

Το περιοδικό Slate πήρε συνέντευξη από την Μπάρμπι Οπενχάιμερ, η οποία τόνισε ότι δύσκολα πιστεύει ο κόσμος που τη γνωρίζει αυτό το διάστημα πως αυτό είναι το πραγματικό της όνομα.

Μπορεί ο συνδυασμός των δύο φιλμ στο όνομα να είναι τυχαίος, αλλά το επίθετό της έχει πράγματι σχέση με τον Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, καθώς ο σύζυγός της είναι μακρινός συγγενής της οικογένειας του «πατέρα» της ατομικής βόμβας.

Η Οπενχάιμερ είπε αρχικά ότι: «Κάποιοι ομίζουν ότι κάνω πλάκα. Είχα μαθητές από το λύκειο, οι οποίοι με θυμήθηκαν μετά από πόσα χρόνια για να σχολιάσουν αυτή τη σύμπτωση με το όνομα μου. Είναι πραγματικά αστείο το γεγονός πως οι δυο ταινίες κυκλοφόρησαν τόσο κοντά χρονικά και έχει γίνει όλος αυτός ο χαμός, με τον κόσμο να επιστρέφει και πάλι δυναμικά στα σινεμά».

Η Οπενχάιμερ πρόσθεσε ότι αυτή και ο σύζυγός της είδαν την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν το πρώτο Σαββατοκύριακο, που κυκλοφόρησε η ταινία, επειδή «ήθελαν πραγματικά να δουν πώς απεικόνιζε την ιστορία του».

Τέλος, η ίδια ανέφερε ότι έχει δει και τις δύο ταινίες και λάτρεψε τόσο τη «Barbie» όσο και το «Oppenheimer».