ΚΟΣΜΟΣ

Πυροβολισμοί στο Οχάιο: Άνοιξε πυρ σε πολυκατάστημα και αυτοκτόνησε - Τέσσερις τραυματίες

Πυροβολισμοί στο Οχάιο: Άνοιξε πυρ σε πολυκατάστημα και αυτοκτόνησε - Τέσσερις τραυματίες

Οι τραυματίες διακομίστηκαν όλοι σε νοσοκομεία της περιοχής, ενώ ο ένοπλος πέθανε αφού αυτοπυροβολήθηκε

Ένας άνδρας άνοιξε πυρ σε πολύ γνωστό πολυκατάστημα στο Οχάιο, τραυματίζοντας τέσσερα άτομα πριν αυτοκτονήσει, το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ήταν γύρω στις 20:30 όταν σημειώθηκε η επίθεση σε κατάστημα Walmart στο Μπίβερκρικ, μία πόλη 50.000 κατοίκων περίπου, στην περιοχή του Ντέιτον.

«Η κατάσταση των τραυματιών είναι άγνωστη αυτή τη στιγμή», ωστόσο όλοι έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία για περίθαλψη, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο αστυνομικός διοικητής Σκοτ Μόλναρ.

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο CBS News,η αστυνομία δήλωσε επίσης ότι ο ένοπλος πέθανε, αφού αυτοπυροβολήθηκε, ωστόσο δεν δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα ούτε το όνομά του, αλλά ούτε το κίνητρο της επίθεσης ή περαιτέρω λεπτομέρειες.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε αναφερθεί νωρίτερα ότι το κατάστημα εκκενώθηκε και ασφαλίστηκε και δεν υπήρχε «ενεργή απειλή».

«Είμαστε συντετριμμένοι από αυτό που συνέβη στο κατάστημά μας. Η υπόθεση είναι υπό εξέλιξη και συνεργαζόμαστε στενά με τους ερευνητές που βρίσκονται στον τόπο του εγκλήματος», ανέφερε η Walmart σε ανακοίνωσή της.