ΚΟΣΜΟΣ

Πνίγηκε 4χρονο αγόρι στο ποτάμι την ώρα που τάϊζε τις πάπιες!

Πνίγηκε 4χρονο αγόρι στο ποτάμι την ώρα που τάϊζε τις πάπιες!

Ένα αγοράκι τεσσάρων ετών πνίγηκε όταν έπεσε σε ένα ποτάμι την ώρα που τάϊζε τις πάπιες και βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του...

Ο μικρός Ernie Warwick επισκεπτόταν με τους γονείς του τους συγγενείς τους στο Stanground του Cambridgeshire, όταν οι γονείς του τον πήραν μαζί τους γιατί ήθελαν να ταΐσουν τις πάπιες στον ποταμό Nene.

Ο νεαρός αργότερα... έτρεξε για προς τις πάπιες μόνος του και βρέθηκε και έπεσε στο νερό.

Παρά τις απελπισμένες προσπάθειες της θείας του (που τον είχε μαζί της) να τον επαναφέρει στη ζωή, ήταν ήδη νεκρός όταν τον πήγαν στο νοσοκομείο.

Ο ιατροδικαστής Gordon Ryall είπε στους γονείς πως «θα έπρεπε να είχαν το νου τους και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του. Είναι μια φοβερή τραγωδία» είπε. «Με τα παιδιά θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ακόμα και πίσω από το κεφάλι για να τα παρακολουθείτε, γιατί δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο φαινόμενο.»

Οι γονείς του Ernie, Abbie και Frank Warwick επισκέφτηκαν την οικογένεια, όταν το τραγικό ατύχημα συνέβη τον περασμένο μήνα, στις 5 Αυγούστου.

Η θεία του Ernie, η Sophie Deeks βρήκε το νεκρό σώμα του σε ένα απομονωμένο σημείο του ποταμού και το τράβηξε από το νερό. Η Υπηρεσία Ασθενοφόρων της Αγγλίας έφθασε στη σκηνή στις 18:58, αλλά ο νεαρός ήταν ήδη νεκρός και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Peterborough.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Andrew Lunn, δήλωσε: «Είδα τη γυναίκα (τη θεία του μικρού) μέσα στο νερό. Έβαλε δυνατά τις φωνές και ζητούσε βοήθεια, ενώ προσπαθούσε με μαλλάξεις στο στήθος του να τον βοηθήσει».

Η ετυμηγορία βγήκε και έδειξε ότι ο θάνατος του άτυχου παιδιού ήταν από ατύχημα.