ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Οι καρχαρίες προτιμούν συντριπτικά τον ανδρικό... μεζέ! (vid)

Αυστραλία: Οι καρχαρίες προτιμούν συντριπτικά τον ανδρικό... μεζέ! (vid)

Εννιά φορές μεγαλύτερο κίνδυνο από τις γυναίκες, να γίνουν ο εκλεκτός… μεζές ενός καρχαρία, διατρέχουν οι άνδρες, σύμφωνα με μελέτη για την απότομη αύξηση των επιθέσεων σε ανθρώπους.

Και αυτό, όπως υποστηρίζουν ερευνητές του πανεπιστημίου του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, δεν οφείλεται σε κάποιο πρωτοφανή… σεξισμό των καρχαριών, αλλά κυρίως επειδή οι άνδρες συνηθίζουν να… μουλιάζουν στο νερό περισσότερο από το ωραίο φύλο, ενώ είναι και πιο… ριψοκίνδυνοι προτιμώντας τα extreme θαλάσσια sports.

Ο καθηγητής, μάλιστα, Daryl McPhee έμεινε τόσο έκπληκτος από τα αποτελέσματα βάσει των οποίων το 84% των θυμάτων ήταν άνδρες, όπως και το 89% των θανατηφόρων επιθέσεων, που τα διπλοτσέκαρε!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι περισσότερες θανατηφόρες επιθέσεις έχουν καταγραφεί στην Αυστραλία, όπου παρατηρήθηκε αύξηση της τάξεως του 300% λόγω των ιδιαίτερα αιμοβόρων καρχαριών (αλλά και του μεγέθους τους) που σουλατσάρουν στους ωκεανούς της, παρά το γεγονός ότι στην κορυφή των επιθέσεων βρίσκεται η Αμερική.

Πάρτε και μία γεύση από την τελευταία επίθεση λευκού καρχαρία, ευτυχώς στον εξοπλισμό συνεργείου του National Geographic…

Διαβάστε ακόμα:

Φάντασμα παρενοχλούσε σεξουαλικά Ιρλανδή νοικοκυρά! (pics)

Σκοτώθηκαν από φορτηγό τεμαχίζοντας χτυπημένο ιπποπόταμο!

Ισπανία: Μαφιόζικη εκτέλεση Ιρλανδού βαρόνου ναρκωτικών (vid+pics)

ΗΠΑ: Τους επιτέθηκαν μετά από καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης (vid+pics)

ΗΠΑ: Το αποκρουστικό βίντεο για τη δράση των τζιχαντιστών (pics)