ΚΟΣΜΟΣ

Η «παράνομη» νύχτα πάθους του Μπολτ στην αγκαλιά 20χρονης καυτής φοιτήτριας του Ρίο (photo-video)

Η «παράνομη» νύχτα πάθους του Μπολτ στην αγκαλιά 20χρονης καυτής φοιτήτριας του Ρίο (photo-video)

Μπορεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο να τελείωσαν και οι περισσότεροι αθλητές να επιστρέφουν στις πατρίδες τους, αλλά κάτι τέτοιο σίγουρα δεν ισχύει για τον χρυσό Ολυμπιονίκη, Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος πριν φύγει έζησε μια νύχτα πάθους στην αγκαλιά μιας καυτής 20χρονης φοιτήτριας.

Την στιγμή που όλοι μιλάνε για τον γάμο του γρηγορότερου ανθρώπου στον κόσμο με την επί σειρά ετών σύντροφό του, Κέισι Μπένετ και την μητέρα του να θέλει να τον δει σύντομα γαμπρό, ο Γιουσέιν Μπολτ μετά από ένα ξέφρενο πάρτι σε μαγαζί του Ρίο, κατέληξε στο κρεβάτι με μια 20χρονη φοιτήτρια!

bolt fopititria 2

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης αποφάσισε να γιορτάσει τα 30ά του γενέθλια στο Ρίο, χορεύοντας με αιθέριες βραζιλιάνικες υπάρξεις, όμως και δυστυχώς για την αρραβωνιαστικιά του ο ίδιος δεν σταμάτησε εκεί.

Η 20χρονη φοιτήτρια μάλιστα τράβηξε φωτογραφίες από το κρεβάτι με τον χρυσό Ολυμπιονίκη και τις έστειλε στις φίλες της, ενώ σε λίγη ώρα όπως ήταν φυσικό είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου παίζοντα σε όλα τα social media!

bolt fopititria

Μάλιστα η 20χρονη φοιτήτρια είπε πως αγνούσε πως ο άντρας που είχε στο κρεβάτι της ήταν ο χρυσός Ολυμπιονίκης Γιουσέιν Μπολτ.