ΚΟΣΜΟΣ

Πρώην μέλος γνωστού γυναικείου γκρουπ αποκαλύπτει: Δεν ήμασταν γκρουπ, αλλά κύκλωμα πορνείας

Πρώην μέλος γνωστού γυναικείου γκρουπ αποκαλύπτει: Δεν ήμασταν γκρουπ, αλλά κύκλωμα πορνείας

Με αφορμή το σκάνδαλο Γουάινσταϊν στο Χόλιγουντ, η Kaya Jones πρώην μέλος του πολύ γνωστού γυναικείου συγκροτήματος Pussycat Dolls, ξεσπά και αποκαλύπτει πως την ανάγκαζαν να κάνει σεξ προκειμένου να εκτοξευτεί η καριέρα της.

Η Kaya Jones σε ανάρτησή της στο twitter αναφέρει πως όσο ήταν μέλος του συγκροτήματος στην πραγματικότητα ήταν σαν να βρισκόταν σε κύκλωμα πορνείας.

kaya

«Η δική μου αλήθεια. Δεν ήμουν σε γυναικείο γκρουπ. Ήμουν σε άνδρο πορνείας. Α και παράλληλα τύχαινε να τραγουδώ και να είμαι διάσημη. Την ίδια ώρα, εκείνοι στους οποίους ανήκαμε έβγαζαν χρήματα», σχολίασε και πρόσθεσε: «Με ρωτά ο κόσμος πόσο άσχημο ήταν. Αρκετά για να παρατάω τα όνειρά μου, τις συναδέλφους μου και ένα συμβόλαιο 13 εκατομμυρίων. Ξέραμε ότι θα γίνουμε νούμερο ένα».

Συνεχίζοντας στο ζήτημα της κακοποίησης γυναικών στο χώρο του θεάματος, πρόσθεσε: «Για να είσαι μέρος μιας ομάδας πρέπει να παίζεις ομαδικά. Αυτό σημαίνει να κοιμάσαι με όποιον σου υποδεικνύουν. Αν δεν το κάνεις δεν έχουν τίποτα εναντίον σου. Εννοώ πως αφού σε "βγάλουν στο κλαρί" ή σε εθίσουν στα ναρκωτικά το χρησιμοποιούν εναντίον σου. Σωστό. Θυματοποιούν και πάλι το θύμα».

«Να σε δολοφονούν ή να δολοφονούν την ψυχή σου. Ποια η διαφορά; Ένας έφηβος μπαίνει φυλακή για πολύ λιγότερα. Θα γίνει το ίδιο και στο Χόλιγουντ», είπε και εξήγησε το λόγο που σπάνια μια γυναίκα βγαίνει να καταγγείλει αυτά τα περιστατικά. «Γιατί δεν το αναφέρουμε; Γιατί είμαστε κακοποιημένες. Εμένα με προειδοποίησαν προσωπικά πως αν μιλήσω... ξέρετε θα καταλήξω νεκρή ή χωρίς καριέρα», σχολίασε.

Ο μάνατζερ του συγκροτήματος και η επικεφαλής και διάσημη τραγουδίστρια Nicole Scherzinger διεύψεσαν κατηγορηματικά τα όσα είπε η Kaya.