ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Τη βίασε, μετά της έκανε πρόταση γάμου και επειδή αρνήθηκε, τη βασάνισε με συρματόπλεγμα!

Φρίκη: Τη βίασε, μετά της έκανε πρόταση γάμου και επειδή αρνήθηκε, τη βασάνισε με συρματόπλεγμα!

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί ο εφιάλτης που έζησε μια νεαρή Κολομβιανή στα χέρια του συντρόφου της.

Η γυναίκα από την Μποκοτά δεν δίστασε να μοιραστεί τη φρικιαστική ιστορία της με τα τοπικά ΜΜΕ, περιγράφοντας πώς έφθασε μια ανάσα από το θάνατο.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, αφού πρώτα βιάστηκε, βασανίστηκε άγρια από τον πρώην φίλο της, επειδή αρνήθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε!

Αρκετούς μάλιστα μήνες μετά το περιστατικό που συγκλόνισε την Κολομβία, η 23χρονη Νταϊάνα Λούνα έχει ήδη υποβληθεί σε έξι πλαστικές επεμβάσεις, προσπαθώντας να απαλλαγεί από τα σημάδια της πρωτοφανούς σκαιότητας επίθεσης που δέχθηκε. Έχει δε συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα χρειαστεί πολλές ακόμη, προκειμένου να αποκτήσει το σώμα που είχε πριν από την επίθεση.

Δυστυχώς όμως, οι πληγές στην ψυχή της ενδέχεται να μην κλείσουν ποτέ.

Μιλώντας σε εκπομπή της κολομβιανής τηλεόρασης, η Λούνα προκαλεί ανατριχίλα, περιγράφοντας πώς στο παρελθόν είχε αναγκαστεί να προσποιηθεί τη νεκρή δύο φορές, προκειμένου να γλιτώσει από τα χέρια του 33χρονου Τζούλιο Ορτίζ, με τον οποίο έχει ένα κοριτσάκι 10 μηνών.

Σύμφωνα με την Boyaca Extra, τον περασμένο Απρίλιο η 23χρονη αποφάσισε να βάλει στην προβληματική σχέση της με τον Ορτίζ.

Μόνο που αυτός έγινε (για μία ακόμη φορά) έξαλλος με την απόφαση της συντρόφου του και άρχισε να την παρενοχλεί ακόμα και στη δουλειά της.

Δεν φανταζόταν ούτε η ίδια ωστόσο πως ο 33χρονος, δύο μήνες αργότερα, θα την απήγαγε και υπό την απειλή όπλου θα την οδηγούσε σε ένα απομονωμένο μοτέλ.

Εκεί τη βίασε άγρια, ενώ στη συνέχεια την οδήγησε σε ένα αγρόκτημα, στα προάστια, όπου προς μεγάλη της έκπληξη, έβγαλε ένα κουτάκι με δύο δαχτυλίδια και της ζήτησε να αρραβωνιαστούν!

Η Κολομβιανή απέρριψε φυσικά την πρότασή του, προκαλώντας την οργή του Ορτίζ.

Ο «αρρωστημένος» και ψυχικά διαταραγμένος άνδρας τη βασάνιζε για ώρες, χαράσσοντας το πρόσωπό της 14 φορές με συρματόπλεγμα και χτυπώντας την με ένα μικρό πριόνι, τυλιγμένο με ύφασμα, τόσο στην κοιλιά, όσο και σε άλλα σημεία του κορμιού της.

Κάποια στιγμή ωστόσο κατάφερε να καλέσει με το κινητό της τηλέφωνο έναν συγγενή της, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε τις Αρχές.

Αστυνομικοί έσπευσαν έτσι στο σημείο, βάζοντας τέλος στον εφιάλτη της Λούνα, η οποία εξέφρασε την πεποίθησή της πως αν δεν είχε καταφέρει να κάνει το τηλεφώνημα που της έσωσε τη ζωή, ο πρώην της θα τη σκότωνε και θα έκρυβε το πτώμα της σε εκείνο το αγρόκτημα του τρόμου.

Ο Ορτίζ συνελήφθη, ενώ κρατείται μέχρι τη δίκη του που έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ, σκληρή εικόνα στην γκάλερι