ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στο Λέστερ: Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της ομάδας (photos, videos)

Τραγωδία στο Λέστερ: Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της ομάδας (photos, videos)

Λίγα λεπτά τη λήξη του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ - Σύμφωνα μεπληροφορίες σε αυτό επέβαινε οΤαϊλανδόςπρόεδρος της ομάδας, ωστόσο μέχρι στιγμής το γεγονός δεν έχει επιβεβεβαιωθεί επίσημως- Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Τραγωδία σημειώθηκε στο Λέστερ, έξω από το γήπεδο της ομάδας, λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ (1-1). Το ελικόπτερο του Ταϊλανδού ιδιοκτήτη της Λέστερ Vichai Srivaddhanaprabha συνετρίβη έξω από το «King Power Stadium» και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο δημοσιογράφος Μπεν Τζέικομπς, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, αναφέρει ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με την King Power, ιδιοκτήτρια της ομάδας, η οποία του επιβεβαίωσε ότι ο ιδιοκτήτης της Λέστερ Vichai Srivaddhanaprabha ήταν μέσα στο ελικόπτερο.

Συγκεκριμένα γράφει: «Μίλησα με την King Power, η οποία θα δημοσιεύσει επίσημη δήλωση αύριο. Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha βρισκόταν στο οκταθέσιο ελικόπτερο που θα κατευθυνόταν προς το Λονδίνο. Ένα μηχανικό πρόβλημα αμέσως μετά την απογείωση προκάλεσε φωτιά πριν τη συντριβή στο πάρκινγκ».

Το ελικόπτερο κατέπεσε στο πάρκινγκ του γηπέδου όπως αναφέρουν πηγές των βρετανικών αρχών. H κινητοποίηση είναι μεγάλη, ωστόσο ούτε η αστυνομία ούτε η πυροσβεστική έχουν γνωστοποιήσει ακόμη για το αν υπάρχουν επιζώντες ή νεκροί.

Τα αίτια της συντριβής δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Το γήπεδο εκκενώθηκε, η αποστολή της Γουέστ Χαμ αποχώρησε. Οι οπαδοί της Λέστερ αποχωρούσαν σοκαρισμένοι, ενώ ο Κάσπερ Σμάιχελ έβαλε τα κλάμματα.

Πηγές: RT, twitter