Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Άργησε στην πτήση για Αθήνα και χαστούκισε την υπάλληλο επειδή δεν την άφησε να μπει! (video)

Newsbomb

Μάρτυρες ενός ακραίου περιστατικού έγιναν οι επιβάτες του αεροδρομίου Στάνστεντ στο Λονδίνο, όταν περιμένοντας στον χώρο επιβιβάσεων, αντιλήφθηκαν την επίθεση μιας γυναίκας προς μέλος του προσωπικού του αεροδρομίου, γιατί η πρώτη είχε καθυστερήσει να επιβιβαστεί στην πτήση της για Αθήνα και η πύλη είχε κλείσει.

Όπως καταγράφεται στο βίντεο, η οργισμένη επιβάτιδα χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι την υπάλληλο, η οποία φέρεται να της εξηγούσε ότι δεν μπορούσε να επιβιβαστεί στην πτήση της για Αθήνα.

Ένας σοκαρισμένος μάρτυρας της επίθεσης κατέγραψε τη σκηνή σε βίντεο διευκρινίζοντας ότι «αργοπορημένη επιβάτης χτυπά μέλος του προσωπικού του @STN_Airport επειδή είχε αργήσει και η πύλη 43 είχε κλείσει».

Το μέλος του προσωπικού εργαζόταν στον γκισέ της Swissport, η οποία χειρίζεται τις πτήσεις της Ryanair, σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph.

Μέλος του προσωπικού της Swissport δήλωσε στην εφημερίδα: «Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου, στις 9 περίπου το πρωί και αφορούσε σε μια επιβάτιδα η οποία είχε πάρα πολλές χειραποσκευές και δεν ήθελε να πληρώσει για αυτές ή να αναδιανείμει το βάρος σε άλλες, οπότε της εξηγήθηκε ότι η πύλη έπρεπε να κλείσει έτσι ώστε το αεροσκάφος να αναχωρήσει, καθώς η πτήση είχε ήδη καθυστερήσει, Η πύλη έκλεισε και αυτή ήταν η αντίδραση της», δήλωσε σχετικά.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Έσσεξ δήλωσε στην ιστοσελίδα MailOnline ότι η εξαγριωμένη επιβάτιδα απομακρύνθηκε εκτός αεροδρομίου από τις Αρχές.