ΚΥΠΡΟΣ

Άνοδος θερμοκρασίας το επόμενο τριήμερο στην Κύπρο

Άνοδος θερμοκρασίας το επόμενο τριήμερο στην Κύπρο

Σταδιακή αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία το επόμενο τριήμερο.

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος. Παροδικά δεν αποκλείεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές και στα ορεινά και ηµιορεινά, χιονόπτωση.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και αργότερα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 2 βαθµούς υπό το µηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα επικρατεί παγετός.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται παροδικά να πέσουν µεµονωµένες βροχές και στα ορεινά και ενδεχοµένως στα ηµιορεινά, χιονόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 4 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα παράλια και στους 5 βαθµούς υπό το µηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα επικρατεί παγετός.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος.

Την ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να σηµειωθεί χιονόπτωση ή χιονόνερο. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και ενδέχεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα.

Πηγή: ΚΥΠΕ