MEDIA

Survivor: Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ο Κονδυλάτος κινεί τα νήματα» (Video)

Survivor: Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ο Κονδυλάτος κινεί τα νήματα» (Video)

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor και μίλησε στο Love it για όλους και για όλα.

Μάλιστα, δεν έκρυψε την ενόχλησή της για το γεγονός ότι αποχώρησε!

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είπε αναλυτικά:

Για την Ανθή Σαλαγκούδη είπε: «Κουφάθηκα. Δεν περίμενα καθόλου να είναι η Ανθή η πιο δημοφιλής παίκτρια. Μήπως η φιλοζωική τη λυπήθηκε; Γιατί πάντα έλεγε για το γάτο της. Ήταν ξεκάθαρα αδικία. Δεν μπορείς να ψηφίζεις μια δυνατή παίκτρια, η οποία αύριο – μεθαύριο θα κάνει τα πάντα για να φας εσύ. Είναι αργή και στα αγωνίσματα που ήθελαν συνεργασία δεν έδεναν τα vibes μας και της το είχα πει πολλές φορές. Εκείνη δεν το καταλάβαινε και αυτός είναι και ο λόγος που με ψήφισε. Επειδή η Ανθή έτρεμε που βρήκε δημοφιλέστερη της εβδομάδας, δείχνει εκείνη την ώρα η Άννα Μαρία εμένα, γιατί οι γυναίκες θέλουν να με εξαφανίσουν από το πλάνο. Η Ανθή Σαλαγκούδη δεν είναι για το Survivor. Αν θέλει να μπει σε κάποιο reality, να μπει κάπου αλλού. Πάντα έλεγε για τα μαλλιά της, για τα σαμπουάν, για τις μάσκες, για τον γάτο της, τότε γιατί μπήκε;».

Για την Άννα Μαρία Βέλλη είπε: «Δεν μου αρέσει να μου κάνουν παρατήρηση για τα ελληνικά μου γιατί η Άννα Μαρία ξεχνάει ότι είμαι Ελληνίδα. Νομίζει ότι είναι η δασκάλα των ελληνικών. Της αρέσει να διορθώνει τους πάντες και πιο πολύ τον Τριαντάφυλλο. Είναι και λίγο αθυρόστομη».

Για την Ασημίνα Ιγγλέζου «έσταξε φαρμάκι»: «Την Ασημίνα την χαιρέτησα ξινά όπως και αυτή ήταν ξινή. Η Ασημίνα είχε πει στον Πέτρο τον Νάζο, που είναι και ο συνεργάτης μου, ότι γενικότερα θέλει να γίνει “Mykonos Live Tv girl”, δηλαδή ήθελε να πάρει τη θέση μου. Σαν να ζήλευε τη δική μου ιδιότητα. Ήθελε διακαώς να γίνει παρουσιάστρια ή δημοσιογράφος και είπε να αφανίσει την Ελίζαμπεθ Ελέτσι που είναι και δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αλλά και δυνατή παίκτρια. Καλύτερα να ψήφιζε τον εαυτό της, δεν θέλω να έχω καμία επαφή γιατί είναι διπρόσωπη».

Τέλος, για τον Περικλή Κονδυλάτο ανέφερε: «Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι αυτός που κινεί τα νήματα και συγκαλεί τα συμβούλια, τα περιβόητα συμβούλια που γίνονται κάθε τρεις ώρες για θέματα ανούσια. Εγώ με τον Περικλή είχαμε δέσει από την αρχή αλλά επειδή είμαστε στο Survivor και εγώ ψηφίζω αγωνιστικά και γι’ αυτό και τον ψήφισα».

Δείτε το βίντεο: