MEDIA

Survivor spoiler (03/05): Το αδιανόητο στοίχημα Τζέιμς - Μπόγδανου - Χαμός τη Δευτέρα

Survivor spoiler (03/05): Το αδιανόητο στοίχημα Τζέιμς - Μπόγδανου - Χαμός τη Δευτέρα

Survivor spoiler: Σχεδόν μία εβδομάδα έχουμε να δούμε τι κάνουν τα παιδιά στον Άγιο Δομίνικο και όπως φαίνεται από το τρέιλερ οι εντάσεις συνεχίζονται ακόμα και τις ημέρες του Πάσχα

Τη Δευτέρα του Πάσχα, στις 3 Μαΐου, θα επιστρέψει το Survivor στον ΣΚΑΙ, καθώς την Κυριακή δεν θα έχουμε επεισόδιο λόγω της γιορτής του Πάσχα.

Στο νέο επεισόδιο θα δούμε τον Τζέιμς Καφετζή να βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι δέχεται επίθεση από τους υπόλοιπους παίκτες, όπως και ο φίλος του ο Νίκος Μπάρτζης. Όπως λέει, θα συνέφερε αρκετούς από το παιχνίδι να φύγουν οι ίδιοι, ενώ η Μαριαλένα ισχυρίζεται ότι ο Τζέιμς χρησιμοποιεί τον Νίκο για να πετύχει τους στόχους του και δεν είναι πραγματικοί φίλοι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι θα πέσουν κορμιά και... στοιχήματα!

Λίγο πριν από το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα βάλουν ένα πρωτότυπο στοίχημα με τον Τζέιμς Καφετζή. Οι δύο Κόκκινοι θα ανακοινώσουν πως αν κερδίσει η ομάδα τους την ασυλία, θα βγάλουν τα ρούχα τους και θα βουτήξουν γυμνοί, ενώ ο παίκτης των Μπλε θα φορέσει το μαγιό που του άφησε η πρώην συμπαίκτριά του, Άννα Μαρία Βέλλη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πασχαλινό τραπέζι τον καιρό του Covid: Τι ισχύει για μετακινήσεις και self test - Το όριο των ατόμων