MEDIA

Survivor: Η αποκάλυψη του Λιανού για την αποχώρηση του Τζέιμς και τα έπαθλα που έρχονται (vid)

Survivor Γιώργος Λιανός

Survivor: Τι είπε ο Γιώργος Λιανός για την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το ριάλιτι επιβίωσης

Από το βράδυ της Τρίτης (11/5) όλοι οι fans του Survivor συζητούν την απόφαση του Τζέιμς Καφετζή να αποχωρήσει από το Survivor.

Τα social media έχουν πάρει… φωτιά με σχόλια υπέρ του «πρίγκιπα» και κατά του Ατζούν και το πρωί της Τετάρτης (12/5) ήταν η σειρά του Γιώργου Λιανού να αναφερθεί στα τελευταία γεγονότα.

Ο παρουσιαστής του Survivor μίλησε στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera 102,2 και σχολίασε τα όσα είδαμε, ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις.

«Να σου πω την μαύρη αλήθεια είχε συμβεί και λίγο στο παρελθόν αυτό πάλι ήταν και ο Νίκος και ο James. Είχα κάνει κι εγώ μια κουβέντα μαζί τους και είχαν λίγο απελπιστεί, είχαν λίγο κουραστεί και κάποια στιγμή έφτασε στο όριο του. Και να σου πω ο James πέρα από το θέμα του παιχνιδιού είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσα να κάνω παρέα έξω. Άμα νιώθεις ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις εντάξει. Αν ένας παίκτης δεν μπορεί να συνεχίσει για Χ και Ψ λόγους είτε για ψυχολογικούς, είτε για σωματικούς αποχωρεί. Από εδώ και πέρα θα έχει συγκεκριμένη πορεία το παιχνίδι, θα γίνει ατομικό σε κάποια φάση. Θα είναι κάνα δύο εβδομάδες στις οποίες μπορεί να μην υπάρξει αποχώρηση γιατί υπάρχουν κάποια μεγάλα έπαθλα και κάποια ταξίδια που έμαθα ότι θα γίνουν», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γάζα: «Σφαγή μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου» - Τι δήλωσε στο Newsbomb.gr Παλαιστίνιος γιατρός