MEDIA

Τελικός MasterChef: Μεγάλη μάχη! Ποιος παίρνει προβάδισμα στην δεύτερη δοκιμασία;

Τελικός MasterChef Spoiler

Τελικός MasterChef: Μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Μαργαρίτα και Διονύση - H δεύτερη δοκιμασία του τελικού θα γίνει με φόντο την όμορφη Χαλκιδική - Ποιος παίρνει το προβάδισμα;

Την Τρίτη 1/6 ο μεγάλος τελικός του MasterChef 5 με φιναλίστ τη Μαργαρίτα και τον Διονύση ξεκίνησε με μία ομαδική δοκιμασία, καθώς στο πλατό εισέβαλαν Τζιοβάνι, Αλέξανδρος, Παύλος και Μαρίνα.

Η Μαργαρίτα είχε για βοηθούς της τη Μαρίνα και τον Παύλο και ο Διονύσης τον Τζιοβάνι και τον Αλέξανδρο. Σε μία από τις δοκιμασίες του τελικού του MasterChef 5 οι κριτές ανακοίνωσαν ότι οι βοηθοί της νικήτριας ομάδα θα πάρουν από 5.000 ευρώ και νικητές αναδείχθηκαν η Μαρίνα και ο Παύλος με την ομάδα της Μαργαρίτας!

Σήμερα Τετάρτη (2/6) οι δύο φιναλίστ του MasterChef 5 πηγαίνουν στην Χαλκιδική.

Ο Διονύσης Σαρακίνης, απολαμβάνει τις στιγμές απόλαυσης, που πιστεύει ότι του αξίζουν, έχοντας φτάσει μέχρι τον τελικό δίχως να έχει αποχωρήσει καθόλου από τον διαγωνισμό, μακριά από τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Τελικός MasterChef: Ποιος παίρνει προβάδισμα στην δεύτερη δοκιμασία;

Oι δύο φιναλίστ του MasterChef 5 θα μαγειρέψουν σε εξωτερικό χώρο και θα κληθούν να αναδείξουν τοπικές γεύσεις, με τους κριτές να είναι ιδιαίτερα αυστηροί.

Ποιος παίκτης θα καταφέρει να πάρει προβάδισμα; Στο σημερινό επεισόδιο, θα συμβεί κάτι που θα κρίνει πολλά για τον τελικό του MasterChef καθώς γίνεται λόγος για «λάθη που σφραγίζουν τις εξελίξεις».

Όπως φαίνεται στο τρέιλερ ο Σωτήρης Κοντιζάς βρίσκει μια ολόκληρη σειρά από κόκκαλα ενώ παράλληλα διαπιστώνονται ελλείψεις σε εντάσεις και αλάτι.

«Τέτοια πράγματα έχουν στοιχίσει αποχωρήσεις» ακούγεται να σχολιάζει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δείτε το τρέιλερ από το επεισόδιο της Τετάρτης:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση βιτριόλι - Δικηγόρος της Ιωάννας στο Newsbomb.gr: Είναι μαχήτρια και θα τα καταφέρει