MEDIA

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Θάνατος - «μυστήριο» αναστατώνει το Διαφάνι - Η Δρόσω σώζει τον Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Θάνατος - «μυστήριο» αναστατώνει το Διαφάνι - Η Δρόσω σώζει τον Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Οι εξελίξεις στην αγαπημένη σας σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες θα είναι καταιγιστικές και γεμάτες αγωνία!

Τα ολοκαίνουρια επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση εξασφάλισε το TiVi Σίριαλ που έχει όλο το ρεπορτάζ…

Ο Λάμπρος σχεδιάζει να αποδράσει

Τα πράγματα για τον Λάμπρο είναι δυσοίωνα, με αποτέλεσμα να σκέφτεται ακόμα και την απόδραση από το νησί της Λέρου. Κάποιοι άλλοι φυλακισμένοι έχουν ρίξει την ιδέα και σχεδιάζουν τα βήματα και ο δάσκαλος μέσα στην απόγνωσή του δέχεται να τους ακολουθήσει. Την ίδια ώρα η Ελένη, αφού πληροφορείται τα δυσοίωνα νέα για το στρατοδικείο όπου αναμένεται να περάσει ο αγαπημένος της, επιδίδεται σ’ έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να τον γλιτώσει.

Απεγνωσμένη ψάχνει τρόπο να βοηθήσει τον Λάμπρο και δεν ξέρει αν μπορεί να εμπιστευτεί τον Ζάχο, που έχει δείξει ξεκάθαρα ότι δεν πιστεύει όσα λέει ο παλιός του φίλος. Την ίδια ώρα ο Λάμπρος αποκαλύπτει το μυστικό του για όσα είδε στο βουνό και μαζί με τον Βαρουξή μοιράζεται το παράτολμο σχέδιο απόδρασης για να φύγουν. Ομως αυτό βάζει τον Ρηγόπουλο σε μπελάδες.

Τρομερός καυγάς ανάμεσα σε Ακύλα και Μελέτη

Ο Μελέτης στήριξε τον Ακύλα από την πρώτη στιγμή, αλλά δεν αργεί να έρθει η ώρα που θα δει πως εκτός από σκληρός άνθρωπος, ανακατεύεται και συνέχεια στη ζωή του. Ο Ακύλας Πολλές φορές έχει προειδοποιήσει τον γαμπρό του πως έχει αδυναμία στην κόρη του και δεν θα δεχτεί να τη δει λιγότερο από ευτυχισμένη.

Αυτό ζορίζει τον Μελέτη καθώς από τη μια δεν έχει ξεχάσει την Πηνελόπη και από την άλλη η Κορίνα με το παραμικρό τρέχει στον πατέρα της και του τα λέει όλα. Μέσα σε όλα υπάρχει ένταση για τα μεγαλεπήβολα επιχειρηματικά σχέδια του Ακάλα, ο οποίος Πολλές φορές ξεσπάει και υποτιμά τον Μελέτη και τους Σεβαστούς. Οι μάσκες σιγάσιγά πέφτουν και πεθερός με γαμπρό έχουν την πρώτη τους σφοδρή σύγκρουση που καταλήγει σε άγριο καβγά ανάμεσα στους δύο άντρες,

Ένας μυστηριώδης θάνατος αναστατώνει το Διαφάνι

Οι προσπάθειες του Πέτρου και της Ασημίνας να αποσπάσουν πληροφορίες από την Υπατία Σκαφά πέφτουν στο κενό, ενώ την ίδια προσπάθεια κάνει και ο Ζάχος για να φτάσει στην Πολυπόθητη αλήθεια. Η άφιξη ενός μυστηριώδη άντρα κι ένας θάνατος που κανείς δεν ξέρει αν είναι ατύχημα ή δολοφονία, θα φέρουν και πάλι τα πάνω-κάτω, ενώ στο Διαφάνι επικρατεί ξανά ο τρόμος!

Τα νέα του απρόσμενου θανάτου θα τους συγκλονίσουν όλους, ενώ η Ελένη και ο Πέτρος είναι σίγουροι πως δεν πρόκειται για ατύχημα! Στο μεταξύ, Βιολέτα και Κυριάκος διαλύουν τη συνεργασία τους καθώς η πρώτη τον θεωρεί «σπιούνο» του Ακύλα, και εκείνος στρέφεται προς τον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο για να συνεργαστούν στην μπουάτ,

Δούκας και Μυρσίνη στο Παρίσι

Η Μυρσίνη δεν άργησε να καταλάβει πως η επιστήθια φίλη της Αντιγόνη έχει βάλει σκοπό να κερδίσει τον Δούκα και έχει φροντίσει να κάνει κατανοητό τόσο σ’ εκείνη όσο και στον άντρα της πως δεν θα ανεχτεί την απιστία! Ασχετα αν η ίδια είχε απατήσει στο παρελθόν τον Δούκα. Οι φόβοι της όμως βγαίνουν αληθινοί καθώς πράγματι η Αντιγόνη καταφέρνει να ρίξει στα δίχτυα της τον ισχυρό άντρα του κάμπου και ανταλλάσσουν καυτά φιλιά!

Ο Δούκας για να συμφιλιωθεί με τη γυναίκα του και για να της ρίξει στάχτη στα μάτια της προτείνει να πάνε ταξίδι οι δυο τους στο Παρίσι! Η Μυρσίνη δέχεται με χαρά και ετοιμάζουν όλες τις λεπτομέρειες. Το ζευγάρι έρχεται ξανά κοντά και καταφέρνει να περάσει στιγμές ξεγνοιασιάς στην Πόλη του Φωτός, παρά τα όσα συμβαίνουν πίσω στο Διαφάνι και τη Λάρισα.

Η Δρόσω θα σώσει τον Κωνσταντή

Το κλίμα στη θεατρική ομάδα του Λευτέρη είναι τεταμένο με αφορμή το λογοκριμένο κείμενο, αλλά η μεγάλη μέρα της πρεμιέρας φτάνει και όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν την παράσταση. Η Δρόσω, όμως, έχει το μυαλό της στον Κωνσταντή που για ακόμα μια φορά η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας της υγείας του!

Το έργο καταφέρνει να ολοκληρωθεί και κανείς δεν έχει αντιληφθεί τον πραγματικό κίνδυνο που παραμονεύει στον εξώστη. Η Δρόσω πάει να βρει τον Κωνσταντή και αποφασίζει να μη φύγει από το πλευρό του μέχρι να τον δει ξανά να στέκεται στα πόδια του. Από την άλλη, ο Ακύλας έξαλλος με τη στάση του γιου του, επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη για τον Λευτέρη.

Πηγή: epeisodia.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: Το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του - Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις (vid)

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος - Η επιθυμία της οικογένειάς του (pics)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν θα πάμε σε νέο lockdown - Δύο αυξήσεις του κατώτατου μισθού το 2022