MEDIA

Τάσος Ιορδανίδης: Ο έρωτας και η ίντριγκα με τη Θάλεια Ματίκα και το DVD που οδήγησε στον γάμο τους

Τάσος Ιορδανίδης για Θάλεια Ματίκα
Ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης μίλησε για τη σχέση του με την Θάλεια Ματίκα αποκαλύπτοντας πώς βρέθηκαν μαζί
ΑΝΤ1

Ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης μίλησε για τη σχέση του με την Θάλεια Ματίκα αποκαλύπτοντας πώς βρέθηκαν μαζί

Για τη σχέση του με την Θάλεια Ματίκα και το πώς βοήθησε ένα… DVD μίλησε στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γη της Ελιάς».

Αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης εξήγησε ότι με τη Θάλεια Ματίκα ήταν στην αρχή φίλοι αποκαλύπτοντας ότι τη γνώρισε ήταν σε σχέση που υπεραγαπούσε. «Έρχεται για δουλειά και μου άρεσε πάρα πολύ σαν γυναίκα. Είτε είσαι ερωτευμένος, είτε καψούρης, είτε παντρεμένος το χούι δεν φεύγει ποτέ, δηλαδή βλέπεις μια ωραία γυναίκα. Τής έκανα πρόταση για δουλειά, με ιντρίγκαρε, όπως είναι φυσιολογικό. Με την πρώτη φορά με ιντρίγκαρε κι ένιωσα πως κάτι γίνεται. Προέκυψαν άλλοι λόγοι και αποστασιοποιηθήκαμε με την κοπέλα που ήμουν μαζί» είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Όπως είπε «η Θάλεια μέχρι εκείνη την στιγμή μού έλεγε όλα τα ερωτικά της και τα προβλήματά της. Όταν τής είπα πως άρχισα να βγαίνω με μια άλλη γυναίκα, με κάλεσε στο σπίτι της να δούμε DVD, πήγα, δεν είδαμε ποτέ DVD και δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι».

«Ενώ υπήρχε η ερωτική διάθεση, δεν έπεσε ούτε φιλί στο πρώτο μας ραντεβού. Σκέφτηκα ότι “εδώ είμαι”. Το εκτίμησε. Δεν έγινε επίσης γιατί είχαμε πιει κιόλας» συμπλήρωσε ο Τάσος Ιορδανίδης ολοκληρώνοντας την εξομολόγησή του για τη σχέση του με την Θάλεια Ματίκα.

Ο Τάσος Ιορδανίδης αποκάλυψε, επίσης, ότι αυτή που τον επηρέασε στο να γίνει ηθοποιός ήταν η Σοφία Βογιατζάκη: «Αυτή με έκανε ηθοποιό. Δεν είχα ποτέ αυτή τη σκέψη. Πήγαινα στη θεατρική ομάδα του σχολείο για να χάσω μάθημα. Με τη Σοφία είμαστε οικογενειακοί φίλοι και μου λέει “είσαι ηλίθιος; δεν θα γίνεις ηθοποιός;”. Εγώ σκεφτόμουν τη δημοσιογραφία ή τη γαλλική φιλολογία. Έδωσα εξετάσεις και της είπα ότι με έπαρση ότι αν δεν περάσω στη δραματική του Εθνικού δεν θα πάω. Στο ξεκίνημα είχα έπαρση που αν με έβλεπα τώρα θα με πλάκωνα στο ξύλο».

Ο Τάσος Ιορδανίδης απάντησε, τέλος, και στο ερώτημα πώς απέβαλε την έπαρση απαντώντας ότι «έχασα τον πατέρα μου και άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν είμαι άτρωτος, μια ερωτική απογοήτευση, η έλευση των παιδιών μου, η οικονομική αποτυχία ήταν μερικά από τα πράγματα που με έκαναν να αποβάλλω την έπαρση. Η Θάλεια είναι η ζωντανή μου συνείδηση, αισθάνομαι τυχερός και σίγουρος γιατί νιώθω ότι θα είναι εκεί για εμένα, πάντα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση ΚΑΠΑ Research: Ανατροπή – Μπαίνει σφήνα ο Ανδρουλάκης σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Κορονοϊός: Ανησυχία για Χριστούγεννα και Όμικρον – Τι εξετάζεται αν επιδεινωθεί η κατάσταση

Πώς κόλλησε κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας; Όλη η αλήθεια