MEDIA

Η παρουσία του Αντώνη Ρέμου στο NOX ήταν ό,τι μας έλειπε από τη νυχτερινή σκηνή

Ο Αντώνης Ρέμος στο NOX
Ο Αντώνης Ρέμος στο NOX

Διασκεδάσαμε στο νυχτερινό κέντρο NOX, στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την καλλιτεχνική του ομάδα κι απολαύσαμε μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.

Μπαίνοντας στο NOX αποκτάς αμέσως την αίσθηση του τι θα επακολουθήσει. Ο υψηλής αισθητικής χώρος σε συνδυασμό με τον εντυπωσιακό φωτισμό, προδιαθέτουν ένα δυνατό θέαμα. Η σκηνή μεγάλη και προσβάσιμη, ενώνει το κοινό με του καλλιτέχνες σε κάθε μεριά της αίθουσας.

Το πρόγραμμα ξεκινά μια απολαυστική ενορχηστρική μελωδία που σε συγκινεί ενώ στη συνέχεια εμφανίζεται μια ταλαντούχα χορευτική ομάδα που σε κάνει να… «τα χάνεις» από το φλογερό ταπεραμέντο της.

Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία πως η ομάδα που θα στεκόταν πλάι στο Αντώνη Ρέμο θα ήταν πολυτάλαντη, απολαύσαμε την Τάνια Μπρεάζου την Λίνα Αλατζίδου, την Χριστίνα Ράλλη και τον Αντώνη Βλάχο σε μοναδικές εκτελέσεις τραγουδιών και κατόπιν «κουνηθήκαμε» στους ρυθμούς του Dj Αντώνη Δημητριάδη.

Όταν βγήκε στη σκηνή ο Αντώνης Ρέμος, γίναμε «100 φορές κομμάτια» για εκείνον. Η σύνδεσή του μαζί μας (το κοινό), μοναδική. Έχει τον τρόπο να σε μαγνητίζει όχι μόνο με τη φωνή του αλλά και με τη συνολική του παρουσία.

Απολαύσαμε τις καλύτερές του επιτυχίες αναλογιζόμενοι «Τι ήμουνα για σένανε, τι ήσουνα για μένανε, καιρός λοιπόν για να λογαριαστούμε…» αλλά και « Δεν έχω που να πάω, όλος ο κόσμος είσαι εσύ…»

Αυτό που ζήσαμε στο NOX δεν ήταν μια ακόμη νύχτα στα μπουζούκια. Ήταν ένα δυνατό από όλες τις απόψεις “Live Show” με οικοδεσπότη τον Αντώνη Ρέμο που απογείωσε τη νυχτερινή μας διασκέδαση στο κέντρο της Αθήνας.


Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο NOX με τον Αντώνη Ρέμο

Παρασκευή 24 και Σάββατο 25/12 στις 23:00
Κυριακή 26/12 στις 22:00
Παρασκευή 31/12 και Σάββατο 1/1 στις 23:00
Κυριακή 2/1 στις 22:00

Πληροφορίες:

NOX: Ιερά Οδός 18-20, Αθήνα
Τηλ. Κρατήσεων: 210 3411000
Site: www.noxathens.com
Instagram: @noxathens Facebook: noxathensgr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ορθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέρριψε τα rapid test – Όλο το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση

ΥΤΟΝ και Lohan καταπατούν τα μέτρα και μετατρέπονται σε υγειονομικές βόμβες διασποράς κορονοϊού

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γιατί κινδυνεύει με σύλληψη – Η αντίδραση της πρώην του για τη νέα έρευνα

Χαμός στην Πάτρα: Άνοιξε η διαθήκη 90χρονης και δεν άφησε τίποτα στους συγγενείς της