MEDIA

Survivor: Με άρωμα γυναίκας η τελευταία αποχώρηση – Το «αποτύπωμα» του Μαρτίκα

Survivor
Survivor: Στάθης Σχίζας και Άρης Σοϊλέδης κέρδισαν τις τελευταίες ασυλίες που τους έφεραν στον τελικό

Survivor: Στάθης Σχίζας και Άρης Σοϊλέδης κέρδισαν τις τελευταίες ασυλίες που τους έφεραν στον τελικό

Με τον αποχαιρετισμό στην παραλία και το ευχαριστώ του Στάθη Σχίζα για την παραμονή του στο παιχνίδι ξεκίνησε το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Δευτέρας που οδήγησε στον ημιτελικό τους πρώτους δύο από τους τέσσερις φιναλίστ του φετινού ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Στάθης Σχίζας αφού ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό που τον κράτησε στο Survivor δήλωσε ότι θα προτιμούσε να φτάσει στους «4» έχοντας στο πλευρό του την Σταυρούλα.

«Είναι η πρώτη μέρα που ξυπνάω σήμερα στην παραλία και λείπουν πλέον και επίσημα όλοι οι φίλοι μου. Η Σταυρούλα ήταν η τελευταία μου φίλη που είχε παραμείνει στο παιχνίδι και με τα άλλα παιδιά μιλάω αλλά δεν έχω σίγουρα την σχέση που είχα με τα παιδιά που έχουν φύγει. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω φτάσει στην τετράδα αλλά ταυτόχρονα νιώθω και λίγο περίεργα γιατί θα ήθελα πάρα πολύ να βρίσκομαι με την Σταυρούλα στην τετράδα. Εν τέλει έπρεπε να προχωρήσει ο ένας. Αυτό με στεναχώρησε αλλά έτσι δυστυχώς είναι το παιχνίδι» είπε ο Στάθης Σχίζας.

Αντίθετα η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν δήλωσε και τόσο στεναχωρημένη για την αποχώρηση της Σταυρούλας: «Δεν στεναχωρήθηκα που έφυγε η Σταυρούλα, είχαμε αρκετές διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Και που έφυγε δεν στεναχωρήθηκα»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Άρης Σοϊλέδης που είπε για τη Σταυρούλα ότι μπορεί να «πλήρωσε» ορισμένες συμπεριφορές της καθώς «υπήρχαν στιγμές που έβγαζε κακία».

Μετά τις εξομολογήσεις ακολούθησε ο στίβος μάχης για τα δύο πρώτα εισιτήρια του τελικού του Survivor με πρώτο νικητή τον Στάθη Σχίζα και δεύτερο τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος άφησε Ασημίνα και Μαίη να κονταροχτυπηθούν για μια θέση στο Γαλάτσι.

Παράλληλα στο τελευταίο συμβούλιο της χρονιάς για το Survivor ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε σε Στάθη, Άρη, Ασημίνα και Μαίη πως το πρώτο που θα κάνουν όταν επιστρέψουν στην Αθήνα θα είναι να δουν από κοντά τις οικογένειές τους.

Ο παρουσιαστής του Survivor ρώτησε, επίσης, τους φιναλίστ ποιος παίχτης άφησε το αποτύπωμά του στο φετινό ριάλιτι με τον Σπύρο Μαρτίκα να «σαρώνει».

Σχετικές ειδήσεις