MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Η δίκη της Αθηνάς ξεκινά - Πέπλο μυστηρίου σχετικά με τις δολοφονίες στη Μάνη

Γη της Ελιάς - Spoiler 24/9: Η δίκη της Αθηνάς ξεκινά - Πέπλο μυστηρίου σχετικά με τις δολοφονίες
Ένα πέπλο μυστηρίου σκεπάζει τη Μάνη σχετικά με τις απανωτές δολοφονίες που καταγράφονται.
Glomex

«Η Γη της Ελιάς» θα επιστρέψει γεμάτη εκπλήξεις το βράδυ του Σαββάτου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Πρεμιέρα έκανε την περασμένη Δευτέρα η επιτυχημένη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» η οποία κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό ανεβάζοντας τα νούμερα τηλεθέασης στα ύψη.

Η δραματική σειρά του Mega έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές το βράδυ του Σαββάτου στις 21:00 ωστόσο οι εξελίξεις δεν είναι ευχάριστες. Η Χάιδω περνά ώρες αγωνίας μετά την εξαφάνιση του Φίλιππου και της Βασιλικής, ενώ ένα πέπλο μυστηρίου σκεπάζει τη Μάνη σχετικά με τις απανωτές δολοφονίες που καταγράφονται.

«Η Γη της Ελιάς» Spoiler 24/9: Ξεκινά η δίκη της Αθηνάς

Ο Φίλιππος και η Βασιλική αργούν να γυρίσουν και δεν απαντούν στα τηλέφωνά τους, προκαλώντας την ανησυχία της Χάιδως, η οποία ειδοποιεί αμέσως τον Λυκούργο. Οι ώρες περνούν και το ζευγάρι παραμένει εξαφανισμένο. Τότε, η Χάιδω ζητά τη βοήθεια του αστυνόμου Κουράκου, ενώ ειδοποιεί και τον Στάθη. Η αδελφή του Δημήτρη, η Ηρώ, πηγαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου και του κάνει μία ανέντιμη πρόταση που αφορά στη δίκη.

Ο Κουράκος πιέζει με ερωτήσεις την Ευτυχία, σε σχέση με τον φόνο του Ανέστη, κι εκείνη αναγκάζεται να παραδεχτεί κάποια γεγονότα. Η δίκη της Αθηνάς ξεκινά και οι πρώτες καταθέσεις από τον Κουράκο και την Ηρώ την «καίνε». Η Βιολέτα, μετά τη δολοφονία της φίλης της είναι έντρομη και ζητά να συναντηθεί με τον Λυκούργο προκειμένου να την προστατέψει. Το ραντεβού αυτό, όμως, θα βαφτεί με αίμα.

Σχετικές ειδήσεις

Η Γη της Ελιας Spoiler: Δύσκολες ώρες για την Αθηνά στη φυλακή

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αθηνά πέφτει θύμα επίθεσης - Ο ηθοποιός που «εισβάλλει» στη σειρά

«Γη Της Ελιάς»: Πάνος Μουζουράκης και Νίνα Μαζάνη στο νέο ντουέτο της σειράς