MEDIA

Τηλεθέαση: Γκολ και κορυφή-Το Μουντιάλ δυσκόλεψε μυθοπλασία και Voice

Τηλεθέαση: Γκολ και κορυφή-Το Μουντιάλ δυσκόλεψε μυθοπλασία και Voice
Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, ήρθαν τα πάνω-κάτω στη βραδινή ζώνη.
AP

Το παιχνίδι της Αγγλίας με τη Σενεγάλη δεν άφησε πολλά περιθώρια στους ανταγωνιστές και κατάφερε να βάλει γκολ… στην τηλεθέαση. 

Στην τηλεοπτική αρένα ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την πρωτιά. Όσο κι αν τα κανάλια πίστεψαν ότι η «μπίλια έχει κάτσει» και οι τηλεθεατές έχουν αποφασίσει τι θέλουν να βλέπουν, έρχεται το Μουντιάλ και ανατρέπει τα πάντα.

Οι μεταδόσεις των αγώνων του παγκοσμίου κυπέλλου συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον και, πιθανότατα, όσο θα βαδίζουμε προς τον τελικό η αγωνία θα κορυφώνεται και τα ποσοστά θα ανεβαίνουν.

Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, ήρθαν τα πάνω-κάτω στη βραδινή ζώνη. Το παιχνίδι της Αγγλίας με τη Σενεγάλη δεν άφησε πολλά περιθώρια στους ανταγωνιστές και κατάφερε να βάλει γκολ… στην τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, στο δυναμικό κοινό, ο αγώνας της Αγγλίας με τη Σενεγάλη στον ΑΝΤ1 σημείωσε μέσο όρο 25% και ακολούθησαν η σειρά «Γη της Ελιάς» του MEGA με 17% και το «Μαύρο Ρόδο» (που παίρνει το lead in) με 15,2%. Επίσης στους τηλεθεατές 18-54, το μουσικό σόου του ΣΚΑΪ «Voice» αρκέστηκε στο 12,8% παρά τις ενδιαφέρουσες συμμετοχές που είδε το κοινό. Χαμηλές πτήσεις έκαναν τόσο η σειρά του OPEN «Κόκκινο Ποτάμι» όσο και η παραγωγή μυθοπλασίας της ΕΡΤ1 «Μια νύχτα του Αυγούστου», που δεν ξεπέρασαν το 4% και το 2,6% αντίστοιχα παρά το εξαιρετικό τους σενάριο και την προσεγμένη σκηνοθετική ματιά.

Στο σύνολο του κοινού, τα πράγματα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα. Το παιχνίδι του Μουντιάλ είχε μέσο όρο 24,8%, η «Γη της Ελιάς» του MEGA 24% και το «Μαύρο Ρόδο» του MEGA 20,8%. Το σόου «Voice» σημείωσε 14,7%, το «Κόκκινο Ποτάμι» 4,5% και η σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» μόλις 2,8%.

Στη ζώνη των 20.00 αξίζει να σημειωθεί ότι προβάλλεται η διαχρονική πλέον αξία «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Η σειρά, που κρατά συντροφιά για 10 σεζόν στους τηλεθεατές, καταφέρνει να διατηρεί ένα σταθερό κοινό. Έτσι, το βράδυ της Κυριακής, έκανε 13,5% στο σύνολο και 13,9% στο δυναμικό κοινό.

Σχετικές ειδήσεις

Τηλεθέαση: Τι έκανε το «Maestro» απέναντι από το Μουντιάλ

ΑΝΤ1: Και μετά το Μουντιάλ… τι;

Τηλεθέαση: Τι συμβαίνει με «Σασμό» και Μουντιάλ