MEDIA

Survivor All Star: Η Κατερίνα Δαλάκα «έφαγε» το ψάρι στο πρόσωπο

Survivor All Star: Χωρίς την Ελένη Χαμπέρη στο αγώνισμα οι Διάσημοι
Η Κατερίνα Δαλάκα.
Glomex

Survivor All Star: Η Κατερίνα Δαλάκα αν και τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο συνέχισε τον αγώνα να κέρδισε στο στίβο μάχης την Καρολίνα Καλύβα.

Ξεκίνησε το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας με ένα σκληρό αγώνισμα ανάμεσα σε «Διάσημους» και «Μαχητές», το οποίο αυτή τη φορά έχει έπαθλο για τους νικητές το φαγητό.

Το σημερινό αγώνισμα ξεκίνησε με μια δύσκολη δοκιμασία η οποία απαιτεί συνεργασία. Κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο στίβο μάχης η Κατερίνα Δαλάκα με τον Σάκη Κατσούλη και στην αντίπαλη ομάδα ο Ηλίας Μπόγδανος με την Καρολίνα Καλύβα η πρώτη ομάδα είχε ένα ατύχημα.

Τη στιγμή που οι ομάδες προσπαθούσαν να μαζέψουν τα ψάρια για την δοκιμασία ένα από αυτά έπεσε στο πρόσωπο της Κατερίνας Δαλάκα. Ωστόσο η παίκτρια δεν σταμάτησε το αγώνισμα, συνέχισε μέχρι το τέλος κάνοντας το 2-0 για την ομάδα των Διασήμων.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες είναι εξαντλημένες καθώς δεν έχουν κοιμηθεί καλά και είναι νηστικές. Όπως ανέφερε η ομάδα των μπλε είναι σε χειρότερη κατάσταση από την αντίπαλη στο θέμα πείνα.

Ο Στάθης Σχίζας που είναι στην ομάδα των κόκκινων είπε: «Έχουν απομείνει κάτι φακές, περιμένουμε να έρθουν οι προμήθειες».

Από την πλευρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε: «Είμαι πεσμένη σωματικά, ψυχικά το παλεύω, το έχω ξαναβιώσει είναι πολύ δύσκολο. Ήρθαμε εδώ να νικήσουμε σήμερα το έχουμε ανάγκη».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την πλευρά του τόνισε: «Αν χάσουμε, η επόμενη μέρα θα είναι λιποθυμία».

Χωρίς την Ελένη Χαμπέρη στο αγώνισμα οι Διάσημοι

Η ομάδα που θα κερδίσει θα πάει με… γεμάτο στομάχι στις μάχες για την ασυλία της επόμενης εβδομάδας, κι αυτό κάνει την επικράτηση καθοριστική. Οι «Διάσημοι», η κόκκινη ομάδα δηλαδή, στα αγωνίσματα ασυλίας επικράτησε 2-1. Ωστόσο σήμερα η ομάδα των κόκκινων θα αγωνιστεί με έναν παίκτη λιγότερο αφού η Ελένη Χαμπέρη έμεινε εκτός παιχνιδιού λόγω τραυματισμού.

Οι δηλώσεις των παικτών πριν το σκληρό αγώνισμα

Ο Περικλής Κονδυλάτος κόμα δεν έχει καταφέρει να φέρει νίκη στην ομάδα του.

«Θα το ευχαριστηθώ το σημερινό παιχνίδι, θα βάλω τα δυνατά μου. Θέλω στον βαθμό που μου αναλογεί και μου αντιστοιχεί να έχω κάνει ότι καλύτερο μπορώ για να φάνε τα παιδιά», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος λίγο πριν αποχωρήσουν από την παραλία και κατευθυνθούν στο στίβο μάχης.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μίλησε για την υποψηφιότητά του. «Είναι μακρύς ο δρόμος, δεν νομίζω ότι είναι ακόμα η ώρα μου», είπε στον Γιώργο Λιανό.

Ο Στάθης Σχίζας αποθέωσε τον Σπύρο για τον λόγο του στο Συμβούλιο.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και είναι καταβεβλημένος ψυχολογικά.

Survivor All Star Spoiler: Οι νικητές του επάθλου και ο παίκτης που αποχωρεί

Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο η κόκκινη ομάδα αναμένεται να πετύχει και 3η νίκη και να κερδίσει το φαγητό. Στο συμβούλιο του νησιού θα στραφούν όλα τα βλέμματα καθώς θα υπάρξει η πρώτη αποχώρηση με βάση την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Στο πρώτο Συμβούλιο αποχώρησης του νησιού πρωταγωνιστές είναι οι υποψήφιοι: Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Παπαδόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Γιώργος Ασημακόπουλος. Ποιους επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό να στηρίξει με την ψήφο του; Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι παίκτες στην πρώτη αποχώρηση και ποια ζητήματα φέρνουν στην επιφάνεια οι συζητήσεις στο Συμβούλιο;

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, ο παίκτης που θα αποχωρήσει είναι ο Περικλής Κονδυλάτος. Αυτός ήταν και ο πρώτος παίκτης που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του για να είναι υποψήφιος και φαίνεται πως η παρουσία του στο Survivor All Star θα είναι βραχύβια. Μένει να δούμε αν η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού θα επιβεβαιώσει την πληροφορία…

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Ο Κατσούλης έδωσε κρυφά φαγητό στην Μαριαλένα

Αυτός είναι ο παίκτης που αναμένεται να μπει στο Survivor All Star

Survivor All Star Spoiler: Οι νικητές του επάθλου και ο παίκτης που αποχωρεί