MEDIA

Σασμός: Εβδομάδα εκπλήξεων για τη σειρά – Η Αργυρώ θέλει να πει στον Αστέρη για το παιδί

Σασμός: Εβδομάδα εκπλήξεων για τη σειρά – Η Αργυρώ θέλει να πει στον Αστέρη για το παιδί

Ο Σασμός ξεκινά δυνατά αυτή την εβδομάδα, ενώ θα βλέπουμε επεισόδιο και την Παρασκευή.

Βράδυ Δευτέρας και οι φανατικοί της σειράς «Σασμός» έχουν ένα καλό λόγο να καθίσουν σπίτι και να συντονιστούν με τον ALPHA, στις 21.00. Απόψε, θα δούμε τη Μαρίνα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Αντώνη. Ο Μαθιός αντιμετωπίζει τον Ευθύμη, ενώ ο Νικηφόρος αμφιβάλλει για τη Νάντια. Η Θοδώρα ενοχλείται από τη στάση του Λευτέρη απέναντι στη Νάντια, ενώ ο Παύλος μαθαίνει τι έκανε ο Παντελής. Ο Ευθύμης αποκαλύπτει στην Αιμιλία το μυστικό του Παύλου.

Ο Σταύρος υποβάλλει μήνυση στον Αστέρη, που αρνείται να χρησιμοποιήσει τον εκβιασμό του για ελαφρυντικό, για να μην εκθέσει την Αργυρώ. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για τον Παύλο στην Αιμιλία. Παράλληλα η Αννα παίρνει μια κρίσιμη απόφαση για τον γάμο της, ενώ η Καλλιόπη, που βλέπει πόσο ζεστά έχει πάρει η Βασιλική το θέμα της Νάντιας, συνεννοείται με τον Μαθιό να το ψάξουν περισσότερο. Λίγο αργότερα, ο Λευτέρης φτάνει στα όριά του, ενώ η Τζένη παίζει το τελευταίο της χαρτί με τον Νικηφόρο.

Στα επόμενα επεισόδια, ο Ευθύμης ζητά από τον Μαθιό τα χρωστούμενα του Στεφανή. Η Καλλιόπη μαθαίνει για τον καβγά του Αστέρη με τον Σταύρο και τη ζώνουν τα φίδια… Η Αργυρώ παλεύει σχετικά με το αν πρέπει να πει την αλήθεια στον Αστέρη για τον Πετρή. Η Μαρίνα δέχεται να ακολουθήσει τον Αντώνη στην Αθήνα. Η Νάντια δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση από τη Βασιλική και ξαφνιάζει τον Μαθιό, καθώς και τον Νικηφόρο που δεν ξέρει τι να κάνει μετά την αποκάλυψη της Τζένης. Ζητά τη βοήθεια του φίλου του. Η Τζένη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια αναπάντεχη αλήθεια. Ο Παύλος και η Αιμιλία έρχονται κοντά μετά την αποκάλυψη του Ευθύμη. Η Αννα φέρνει οικογενειακό κλίμα στο σπίτι του Λευτέρη και της Θοδώρας, ενώ ο Παντελής προσπαθεί να καλύψει την απουσία της Αννας στο χωριό.

Σχετικές ειδήσεις

Σασμός: Το νέο viral σκηνοθετικό λάθος με τον Μαθιό που δεν πέρασε στα ψιλά

Σασμός Spoiler: Έρχεται με πέντε επεισόδια την εβδομάδα - Όλες οι εξελίξεις

Τηλεθέαση: Τι έκανε ο «Σασμός» χωρίς το «Survivor All Star» στη βραδινή ζώνη