MEDIA

Survivor All Star - Σπύρος Μαρτίκας για Ελευθερία Ελευθερίου: «Έχουμε αρχίσει να την πιστεύουμε»

Survivor All Star -  Σπύρος Μαρτίκας για Ελευθερία Ελευθερίου: «Έχουμε αρχίσει να την πιστεύουμε»

Survivor All Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας στήριζει τώρα την Ελευθερία Ελευθερίου ανατρέποντας τα όσα είχε δηλώσει στο παρελθόν για την παίκτρια των Μπλε.

Στροφή 180 μοιρών έκανε ο Σπύρος Μαρτικάς μιλώντας για τις αγωνιστικές δυνατότητες της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Παρότι πολύ πρόσφατα ο παίκτης των Μπλε πολύ πρόσφατα εκτόξευσε «πυρά» εναντίον της διάσημης τραγουδίστριας, τώρα λέει πως η Μπλε ομάδα οφείλει να της δώσει μια δεύτερη η ευκαιρία.

«Μαθήματα ζωής δεν μπορούν να σου δώσουν μόνο οι κακουχίες. Μπορεί να σου δώσουν και οι χαρακτήρες που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας που κολυμπάνε σε ωκεανούς αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας. Μιλάμε για την Ελευθερία. Νιώθει ότι θα πάρει την ομάδα στην πλάτη της και θα κερδίσουμε την ασυλία και το φάγητο. Το νιώθει το πιστεύει και πολλές φορές έχει αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει και πράξη. Ας της επιτρέψουμε να κάνει τα θαύματα που πιστεύει. Έχουμε αρχίσει να την πιστεύουμε και εμείς», είπε συγκεκριμένα ο Σπύρος Μαρτίκας.

Αμηχανία στους Μπλε για το ρύζι «Καρολίνα» - Σάστισε η Ελευθερία

Μια μίνι παρεξήγηση δημιουργήθηκε στην Μπλε ομάδα, με τους παίκτες να έρχονται σε άβολη θέση λόγω του... ρυζιού «Καρολίνα».

Όλα ξεκίνησαν όταν έφτασαν οι προμήθειες της εβδομάδας στην καλύβα των Μπλε και σε συζήτηση για το ρύζι, η Ρία Κολοβού είπε ότι το «Καρολίνα» είναι αυτό που ταιριάζει στα γεμιστά.

Εκείνη τη στιγμή οι παίκτες κοιτάχτηκαν μεταξύ τους, κάποιοι... γέλασαν και ο Σπύρος Μαρτίκας είπε «μπορείτε να μην λέτε κακές λέξεις στην καλύβα;».

«Ακούω μια λέξη που λέω ''ελπίζω να μην το σχολιάσει κανένας''», δήλωσε από την πλευρά της η Ελευθερία Ελευθερίου.

Προφανώς το μυαλό των παικτών πήγε στην πρώην παίκτρια του Survivor All Star Καρολίνα Καλύβα, η οποία είναι από τα πρόσωπα που έχουν σχολιαστεί αρκετά στο φετινό ριάλιτι.

«Η Ελευθερία χαμογέλασε, το έπιασε Ο Μάριος δεν ξέρω αν το κατάλαβε, σηκώθηκε και αποχώρησε», είπε έπειτα ο Σπύρος.

Η Ελευθερία όπως είπε ήρθε σε άβολη θέση, με τη Ρία Κολοβού να ζητάει συγγνώμη λέγοντας ότι δεν κατάλαβε τι συνέβη.

«Ήταν λίγο άβολο αλλά δεν ήταν τίποτα σκόπιμο, ήταν αυθόρμητο», κατέληξε η Ελευθερία.

Survivor All Star: Η Μαριαλένα έριξε... μπουνιά στην Αφροδίτη - Τι συνέβη

Οι Διάσημοι είπαν να εκμεταλλευτούν τον ελεύθερο χρόνο που είχαν στην παραλία παίζοντας κοκορομαχίες αλλά αυτό...δεν πήγε καλά.

«Είπαμε να παίξουμε κοκορομαχίες. Φτιάχτηκαν δύο ισάξιες ομάδες. Εγώ με τον Παναγιώτη και η Αφροδίτη με τον Κωνσταντίνο. Είμαστε τα μισά κιλά αλλά πιστέψαμε ότι θα κερδίσουμε», δήλωσε αρχικά η Μαριαλένα.

Η «αντίπαλός» της όμως άλλαξε θέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο ώστε να πάρουν τη νίκη στο παιχνίδι κατί που όντως συνέβη.

Αλλά κατά τη διάρκεια της κοκορομαχίας η Μαριαλένα έριξε μπουνιά στην Αφροδίτη, χωρίς να το θέλει με αποτέλεσμα να πρηστεί το μάτι της

«Επειδή στεναχωρήθηκε που την κερδίσαμε είπε να ισοφαρρίσει με μια μπουνιά. Έτσι λοιπόν μου έκατσε μια μπουνιά κατά λάθος στο μάτι μου και είναι πρησμένο. Δεν το έκανε επίτηδες...», δήλωσε έπειτα η Αφροδίτη.

Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες θα δώσουν για μια ακόμη φορά για την εξασφάλιση της ασυλίας. Ωστόσο το σκηνικό δεν φαίνεται να αλλάζει και σύμφωνα με τις διαρροές, οι Διάσημοι είναι αυτοί που θα βρουν ξανά το δρόμο για τη νίκη.

Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Έτσι οι Μπλε επιστρέφουν στο Συμβούλιο του νησιού και βρίσκονται στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν ένα συμπαίκτη τους ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Εκεί δεν θα δούμε κάποια μεγάλη έκπληξη καθώς από την κάλπη θα προκύψει το όνομα της Ελευθερίας Ελευθερίου

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler: Αλλάζει ομάδα ο Σάκης Κατσούλης; Χαμός στο Συμβούλιο του Νησιού

Survivor All Star: Τα δάκρυα της Μαριαλένας με την ανακοίνωση Λιανού

ΣΚΑΪ: Τα επόμενα σχέδια του Ατζούν - Αυτό το παιχνίδι θα πάρει τη θέση του Survivor All Star