MEDIA

Celebrities ετοιμάζονται για γκεστ εμφανίζεις σε επιτυχημένες σειρές

Celebrities ετοιμάζονται για γκεστ εμφανίζεις σε επιτυχημένες σειρές

Ποιοι celebrities θα εισβάλλουν σεναριακά σε σειρές που παρακολουθεί το κοινό κάθε βράδυ

Ένα δοκιμασμένο και αλάνθαστο στοιχείο επιτυχίας στις σειρές είναι οι γκεστ εμφανίσεις. Όταν αυτές, μάλιστα, γίνονται από celebrities-αγαπημένα του κοινού πρόσωπα, τότε τα μηχανάκια τηλεθέασης «χτυπούν» κόκκινο.

Οι συντελεστές του σίριαλ «Ο Γιατρός» στον ALPHA επιφυλάσσουν δύο εκπλήξεις στο κοινό το επόμενο διάστημα. Χαρακτηριστικά, στο 11ο επεισόδιο, θα δούμε τον τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη να μπαίνει με τον ρόλο του Στέφανου. Στο 12ο επεισόδιο, την εμφάνισή της στο νοσοκομείο θα κάνει η Κάτια Ταραμπάνκο. Σύμφωνα με την υπόθεση, ο Ανδρέας αρχίζει να μαθαίνει από την Σοφία για το παρελθόν τους και τη σχέση τους και προσπαθεί να συνηθίσει στην ιδέα του πως ήταν οι δυο τους. Την ίδια στιγμή ένας συρμός του ηλεκτρικού εκτροχιάζεται και όλοι οι τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο, πράγμα που μετατρέπει όλο τον τομέα σε θάλαμο επειγόντων περιστατικών.

Ο καθένας αναλαμβάνει δυο και τρεις τραυματίες, με εξαίρεση το Μιχάλη ο οποίος μετά τη βραδιά με την Κατερίνα δεν μπορεί να συνέλθει και παίρνει ναρκωτικά προκειμένου να νιώσει καλύτερα και να μπορέσει να ανταπεξέλθει. Ο Μάρκος αναλώνεται στο να δει πως θα λύσει το πρόβλημα με τον Παπαδόπουλο και την στιγμή της κρίσης αποδεικνύεται πολύ κατώτερος του Ανδρέα ως διευθυντής καθώς δεν μπορεί να εμπνεύσει και να δώσει κουράγιο σε κανέναν απ’ τους γιατρούς της πτέρυγάς του. Τέλος ο Δημήτρης συναντάει ξανά τη Μαρία, την κόρη του συντρόφου της μητέρας του και πρώτο του έρωτα, κάνοντας άθελά του τη Δανάη να ζηλέψει.

«Η Γη της Ελιάς» συνεχίζεται για τρίτη χρονιά, στη βραδινή ζώνη του MEGA, και σαρώνει στους πίνακες της Nielsen. Στα επόμενα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε μία είσοδο, που δεν θα περάσει απαρατήρητη! Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εισβάλλει στο σίριαλ και θα υποδυθεί τον εαυτό της αφού θα καταφτάσει στο μαγαζί του Πότη και της Άννας, με το ζευγάρι να κατενθουσιάζεται μόλις την βλέπει. Παράλληλα, θα γνωρίσει την Ασπασία και θα την βάλει σε κόντρα με την Αρετή, που θα ζηλέψει με την εν λόγω εξέλιξη και θα θελήσει και εκείνη να επωφεληθεί. Τα γυρίσματα έχουν ήδη γίνει και οι πρώτες φωτογραφίες έχουν διαρρεύσει.