MEDIA

Τηλεθέαση: Συννεφιασμένη Κυριακή για τα κανάλια – Λίγα προγράμματα ξεχωρίζουν

Τηλεθέαση: Συννεφιασμένη Κυριακή για τα κανάλια – Λίγα προγράμματα ξεχωρίζουν

Τα νούμερα, που βλέπουμε στους πίνακες της Nielsen, είναι χαμηλά και προκαλούν προβληματισμό

Χαμηλά ποσοστά έκαναν οι περισσότερες εκπομπές, χθες Κυριακή, με το κοινό να αποδεικνύει ότι «γυρίζει την πλάτη» στην TV τη συγκεκριμένη ημέρα. Λίγα είναι τα προγράμματα που κατάφεραν να ξεχωρίσουν, κάνοντας τη διαφορά στην απαιτητική αρένα της TV.

Χαρακτηριστικά, ο Νίκος Μάνεσης με το μαγκαζίνο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» σημείωσε 23,2% στο σύνολο και 21,9% στο δυναμικό κοινό. Ο δημοσιογράφος είναι ένας από τους νικητές στη μάχη της τηλεθέασης για μία ακόμη χρονιά.

Στο ίδιο κανάλι, στη μεσημεριανή ζώνη, η Ναταλία Γερμανού με το «Καλύτερα δε γίνεται!» επίσης ξεχωρίζει. Αν και τα ποσοστά της δεν συγκρίνονται με εκείνα προηγούμενων χρόνων, η παρουσιάστρια είναι σταθερή αξία τα Σαββατοκύριακα. Χθες, έκανε 15,8% στο σύνολο και 15,7% στο δυναμικό κοινό.

Χαμόγελα χαρίζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης, στο STAR, με τον «Τροχό της τύχης» να κάνει χθες 16,5% στο σύνολο και 13,5% στο δυναμικό κοινό.

Όσον αφορά στην prime time, «Η Γη της Ελιάς» άγγιξε το 25,3% στο σύνολο και το 15,8% στο δυναμικό κοινό με τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου να διανύει την καλύτερη χρονιά της.

Το «Ναυάγιο», που παίρνει το lead in, κατέγραψε 21,6% στο σύνολο και 12,7% στο δυναμικό κοινό δείχνοντας ότι έχει κερδίσει ένα σταθερό μερίδιο τηλεθεατών.

Με θετικό πρόσημο είδαν τα στελέχη του ΑΝΤ1 και τα ποσοστά του Γρηγόρη Αρναούτογλου, με το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» να σημειώνει 17,4% στο σύνολο και 14,9% στο δυναμικό κοινό.